20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ НА ПОСАДУ ДЕКАНА

ВІТАЄМО З ПРИЗНАЧЕННЯМ НА ПОСАДУ ДЕКАНА

Вітаємо кандидата педагогічних наук, доцента Терешко Інну Григорівну з офіційним призначенням на посаду декана факультету мистецтв!

Шановна Інно Григорівно! Щиро бажаємо Вам здоров’я та плідної роботи на нашому творчому факультеті, наснаги та незгасаючої енергії! Підтримки від колег та студентів у реалізації всіх ідей та планів! Хай кожен день керівництва факультетом мистецтв приносить яскраві барви у Ваше життя!

З повагою колектив факультету

Залишити відповідь

Схожі новини

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!

Дорогі красуні! На факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошується фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Кожна дівчина мріє відчути себе фотомоделлю, тож наш факультет надає вам таку можливість.

МАЙСТЕР КЛАС ДЛЯ МУЗИКАНТІВМАЙСТЕР КЛАС ДЛЯ МУЗИКАНТІВ

22 березня відбувся майстер-клас доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва кандидата мистецтвознавства Інни Василівни Щербіни з магістранткою заочного відділення Ольгою Вільхівською для студентів спеціальності 014.13 Середня освіта. Музичне мистецтво та

КАРЛ ДЖЕНКІНС «ОЗБРОЄНА ЛЮДИНА: МЕСА МИРУ»КАРЛ ДЖЕНКІНС «ОЗБРОЄНА ЛЮДИНА: МЕСА МИРУ»

3 грудня в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся концерт, у програмі якого були твори англійського композитора Карла Дженкінса. Грандіозний твір «The Armed Man: A Mass