20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МИСТЕЦТВО МАЛЕНЬКИХ КРОКІВ ЛЮДМИЛИ НАЙДЮК

МИСТЕЦТВО МАЛЕНЬКИХ КРОКІВ ЛЮДМИЛИ НАЙДЮК

27 липня у виставковій залі Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» (вул. Небесної Сотні, 31) відбулася презентація персональної виставки живопису “Мистецтво маленьких кроків” Людмили Найдюк, на якій були присутні викладачі кафедри образотворчого мистецтва.

Можна сказати, що це ще одне творче відкриття для Умані! Адже роботи, представлені на виставці, вражають своєю ніжністю, тонким відчуттям колориту, якоюсь надзвичайною гармонією. У пейзажах і натюрмортах ніби звучить мелодія Всесвіту,,, Тут і Венеція, Індія, і, звичайно, рідна Умань!

Людмила Найдюк народилася у 1986 році, в м. Магдебург (Німеччина), в родині військового. Коли їй було півтора роки, родина повернулася в Україну.

Любов до малювання проявилась ще в ранньому дитинстві, та професію обрала іншу. Закінчила Львівський кооперативний коледж, а потім – Міжнародну академію управління персоналом.

Бажання творити ставало все сильнішим, і Людмила почала малювати різними художніми матеріалами. Брала уроки у Марата Школьника, відвідувала майстер-класи професійних художників.  І,  нарешті, мрія здійснилась! Вона презентує результати своєї наполегливої праці, які викликають щире захоплення.

Бажаємо талановитій художниці натхнення, здійснення мрій, нових творчих злетів! Запрошуємо всіх небайдужих до мистецтва відвідати виставку і отримати естетичну насолоду!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ПОРТРЕТ

В рамках святкування Дня художника на мистецько-педагогічному факультеті кафедрою образотворчого мистецтва було проведено конкурс на кращий портрет. Майстерність учасників конкурсу оцінювали: кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Ольга Музика,

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ВИПУСК СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯНА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ВИПУСК СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

4 липня на факультеті мистецтв в урочистій атмосфері відбувся випуск студентів, які здобули вищу освіту за освітніми рівнями «Бакалавр» та «Магістр». З вітальним словом до студентів-випускників звернулася проректор з гуманітарних

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015»

Для участі в ІІ Всеукраїнському хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2015» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та