20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

Сьогодні – 6 серпня, свій день народження святкує викладач кафедри інструменталного виконавства Бондаренко Світлана Миколаївна!

Прийміть наші найщиріші побажання! Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, творчої енергії та талановитих студентів! Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, добробут і достаток, у серці — радість, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.
Нехай здійснюються всі Ваші мрії!

Адміністрація факультету,
кафедра інструментального виконавства

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

5 листопада свій   День народження відзначає  концертмейстер  кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін  Бурлака  Ірина Володимирівна. Шановна Ірина Володимирівна ! Прийміть наші щирі та сердечні вітання з  нагоди Вашого Дня народження!

ВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАВІТАЄМО ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ «ВІЗАВІ» ТА «ЯВОРИНА» З ПЕРЕМОГАМИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ КОНКУРСАХ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

14 травня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод «Квітуча країна» в рамках творчого проекту «Тріумф-Fest».

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ЖІНОЧИМ ДНЕМ!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – Міжнародний жіночий день. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті –