20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ!

ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ!

1 вересня відбувся ритуал Посвяти першокурсників мистецько-педагогічного факультету у студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Почесну місію відкриття Дня знань та ритуалу Посвяти першокурсників у студенти було покладено на ректора університету – професора, доктора педагогічних наук, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України Наталію Семенівну Побірченко.

РЕКТОР ВІТАННЯ

Слова щирих побажань та настанов на майбутнє студентське життя звучали від почесних гостей:голови Уманської райдержадміністрації Анатолія Петренка, заступника міського голови, депутата обласної ради Галини Кучер.


Щасливі і схвильовані обличчя першокурсників і їхніх батьків, добрі усмішки викладачів та гостей свята, море квітів – така атмосфера супроводжувала Посвяту. Першокурсники отримали Книгу Мудрості та Ключ до Знань, виголосили Присягу першокурсника.

КНИГА МУДРОСТІ ТА КЛЮЧ ДО ЗНАНЬ

Горді з того, що святкову атмосферу творили хореографічні, хорові колективи та вокалісти нашого факультету.

ВАЛЬС

Після урочистої Посвяти першокурсників відбулася зустріч з адміністрацією факультету.

ЗБОРИ ФАКУЛЬТЕТ

Декан факультету Олена Дудник представила студентам їх наставників – кураторів груп.

ДЕКАН ФАКУЛЬТЕТУ - ОЛЕНА ДУДНИК

Заступник декана з навчальної роботи Неля Скрипник розповіла про особливості навчального процесу на факультеті.

НЕЛЯ ІВАНІВНА

Професорсько-викладацький та студентський колективи факультету радіють з того, що сьогодні у нашу велику дружну родину вливається гідне поповнення!

ГАРНЕ ПОПОВНЕННЯ ФАКУЛЬТЕТУ

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Напередодні Нового року свій День народження відзначає завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник культури України, керівник народного українського хору «Кобзар» та фольклорного ансамблю «Софія», незмінний учасник вокального гурту

СВЯТО ТАНЦЮ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВСВЯТО ТАНЦЮ НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ

20 березня на факультеті мистецтв відбулося справжнє свято з нагоди відзначення 45-річчя Народного аматорського ансамблю народного танцю «Яворина», 25-річчя спеціальності «Хореографія», 5-річчя кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного

НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»НА КАФЕДРІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА ЗДОБУТТЯ ОСВІТНЬОГО СТУПЕНЯ «МАГІСТР»

24 листопада 2020 року дистанційно в режимі он-лайн відбувся попередній захист випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 64‑М групи денної та 267 групи заочної форм навчання кафедри інструментального виконавства