20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

29 листопада свій День народження відзначає викладач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Тарасюк Леся Михайлівна.

Шановна Леся Михайлівна!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчої наснаги. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.

Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів. Божого Вам благословення на многії і благії літа!

 

Адміністрація факультету,
кафедра музикознавства
та вокально-хорових дисциплін

Залишити відповідь

Схожі новини

НАШІ ДИРИГЕНТИ – ЛАУРЕАТИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУНАШІ ДИРИГЕНТИ – ЛАУРЕАТИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ

Студенти факультету мистецтв стали Лауреатами VI Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Musical Power» у номінації: «Диригентське мистецтво». Цього року, зважаючи на світову пандемію COVID-19, фестиваль відбувся у дистанційному режимі. Журі, у складі:

БЛИСКУЧА ПЕРЕМОГА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІБЛИСКУЧА ПЕРЕМОГА НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ

Студенти та викладачі мистецько-педагогічного факультету кафедри інструментального виконавства гідно представили Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод «Квітуча-країна»,

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

14 вересня  свій ювілейний День народження святкує  Народний артист України,  професор кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін Гнатюк Микола Васильович. Шановний  Микола Васильович!  Прийміть щирі та сердечні вітання з нагоди Вашого