20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Напередодні Нового року, 30 грудня, свій День народження відзначає завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, заслужений працівник культури України, керівник народного українського хору «Кобзар» та фольклорного ансамблю «Софія», учасник вокального гурту «Гонта» Семенчук Василь Васильович.

Шановний Василь Васильович! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Хай Вам завжди всміхається доля, у всіх планах і починаннях Вас супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія будуть надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створюють атмосферу душевного спокою і рівноваги. Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Божого Вам благословення на повсякчас, на многії і благії літа!

Адміністрація факультету,
кафедра музикознавства та
вокально-хорових дисциплін

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ»ВІДБУВСЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОСВІТИ»

Підсумки проведення кафедрою музикознавства та вокальнохорового мистецтва (МВХМ) науково-методичнго семінару «Комплексний підхід до формування компетентності вчителя музичного мистецтва в умовах реформування  системи освіти»     Упродовж  багатьох років одним з пріоритетних напрямів

СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ОТРИМАЛА ПЕРЕМОГУ НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «GOLDEN TIME» (м. Грейвсенд, Англія)СТУДЕНТКА КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ОТРИМАЛА ПЕРЕМОГУ НА МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ «GOLDEN TIME» (м. Грейвсенд, Англія)

10 лютого 2020 року в м. Грейвсенд (Англія) відбувся Міжнародний конкурс «GOLDEN TIME», учасниками якого в інструментальному жанрі стали виконавці з Англії, України, Білорусі, Узбекистану, Росії. Уманський державний педагогічний університет імені Павла