20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЮЛІЮ ЛИСЯНСЬКУ ІЗ БЛИСКУЧОЮ УЧАСТЮ У ВІДБІРКОВОМУ ТУРІ ПРОЕКТУ X FACTOR

ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЮЛІЮ ЛИСЯНСЬКУ ІЗ БЛИСКУЧОЮ УЧАСТЮ У ВІДБІРКОВОМУ ТУРІ ПРОЕКТУ X FACTOR

Вітаємо студентку мистецько-педагогічного факультету спеціальності “Музичне мистецтво” Юлію Лисянську із блискучою участю у відбірковому турі української версії британського проекту The X Factor – музичного шоу талантів, основною метою якого є пошук і розвиток пісенного таланту.

_DSC5592 0

Нагадаємо, що шоу насамперед зацікавлене на ідентифікації співочого таланту, де яскрава індивідуальність, розкутість на сцені та хореографічні вміння теж важливі елементи виступу, які Юля продемонструвала на “відмінно”.


Пройшовши із великим успіхом телевізійний кастинг і отримавши тільки позитивні коментарі суворих суддів, Юлія братиме подальшу участь у проекті в тренувальному таборі як мінімум. Отож, бажаємо Юлії удачі, терпіння, творчої наснаги, і звичайно ж перемоги! 

Один коментар до “ВІТАЄМО СТУДЕНТКУ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЮЛІЮ ЛИСЯНСЬКУ ІЗ БЛИСКУЧОЮ УЧАСТЮ У ВІДБІРКОВОМУ ТУРІ ПРОЕКТУ X FACTOR”

  1. Приємно дивитися на гарний виступ і перемогу, а ще коли це своя людина міра задоволення надзвичайно висока!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ БАГАТОЖАНРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ «КВІТУЧА КРАЇНА»!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В МІЖНАРОДНОМУ БАГАТОЖАНРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ МИСТЕЦТВ «КВІТУЧА КРАЇНА»!

У квітні 2020 р. в м. Умані відбувся ХІІІ дистанційний Міжнародний багатожанровий фестиваль мистецтв «Квітуча країна». У молодіжній категорії солістів-виконавців Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли здобувачки ОС «Бакалавр» Харитонова Марія та ОС «Магістр»

РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОМУ МИСТЕЦТВУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РІЗНОГО ТИПУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ»РЕГІОНАЛЬНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОМУ МИСТЕЦТВУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РІЗНОГО ТИПУ: ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ»

28 січня 2022 року на базі Регіонального науково-творчого центру художньої освіти і майстерності факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини кафедрою образотворчого мистецтва було проведено науково-методичний семінар «Навчання образотворчому мистецтву у

ЗІ ЛЬВОВА З ПЕРЕМОГОЮ !!!ЗІ ЛЬВОВА З ПЕРЕМОГОЮ !!!

З 27 по 29 квітня 2018 року студенти факультету мистецтв приймали активну участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі “Талановита молодь України”, що проходив у чарівному місті Лева! Конкурсні прослуховування тривали два повних