20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА

31 серпня 2018 року для студентів першого курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» запам’яталося не тільки урочистою церемонією посвяти першокурсників у студенти університету, а й цікавою екскурсією до Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань».

На чолі з кураторами Коваленко А. С. та Обманець Л. О. студенти 14, 39 та 39-а груп мали змогу відвідати дві виставкові зали заповідника та познайомитися з минулим та сучасним культурним життям м. Умані.

Екскурсію люб’язно погодилася провести зав. науково-дослідного сектору ДІАЗ «Стара Умань» Сорокіна Людмила Вікторівна.

Побажаємо Людмилі Вікторівні та першому курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» тісної співпраці, збереження на примноження вітчизняних культурних пам’яток, нових цікавих екскурсій та яскравих емоцій для творчого та духовного зростання.

Залишити відповідь

Схожі новини

V ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ І ГРАФІКИ УМАНСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ «МІКІНДІВСЬКІ ПЛЕНЕРИ»V ВИСТАВКА ЖИВОПИСУ І ГРАФІКИ УМАНСЬКИХ ХУДОЖНИКІВ «МІКІНДІВСЬКІ ПЛЕНЕРИ»

Нещодавно в Художньому музеї розпочала роботу V звітна виставка «Мікіндівські пленери», присвячена пам’яті талановитого уманського художника-педагога Корнія Мікіндо, засновника студії образотворчого мистецтва при міському Будинку культури та Дню народження нашого

ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ

26 грудня в приміщенні класу теорії танцю відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Теорія і методика роботи з дитячим хореографічним колективом», в якій взяли участь студенти 34 групи мистецько-педагогічного факультету.

З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!З НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ В ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

23 лютого свій День народження відзначає заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук, професор кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Балдинюк Дмитро Іванович. Шановний Дмитре Івановичу! Прийміть щирі й сердечні вітання з