20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАПОВІДНИКА

31 серпня 2018 року для студентів першого курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» запам’яталося не тільки урочистою церемонією посвяти першокурсників у студенти університету, а й цікавою екскурсією до Державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань».

На чолі з кураторами Коваленко А. С. та Обманець Л. О. студенти 14, 39 та 39-а груп мали змогу відвідати дві виставкові зали заповідника та познайомитися з минулим та сучасним культурним життям м. Умані.

Екскурсію люб’язно погодилася провести зав. науково-дослідного сектору ДІАЗ «Стара Умань» Сорокіна Людмила Вікторівна.

Побажаємо Людмилі Вікторівні та першому курсу спеціальності 025 «Музичне мистецтво» тісної співпраці, збереження на примноження вітчизняних культурних пам’яток, нових цікавих екскурсій та яскравих емоцій для творчого та духовного зростання.

Залишити відповідь

Схожі новини

СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ (ЧЕХІЯ)

Празький інститут підвищення кваліфікації (Чехія) запрошує пройти стажування за програмою підвищення кваліфікації «Публікаційна та проектна діяльність в країнах Євросоюзу: від теорії до практики». Стажування проводять викладачі з Чехії, Великобританії та

ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ «ДУША ІНСТРУМЕНТА»ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ «ДУША ІНСТРУМЕНТА»

22 грудня 2018 року на сцені актової зали Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася прем’єра спільного творчого проекту кафедри хореографії та художньої культури та кафедри інструментального виконавства «Душа

ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»ТРИВАЄ КОНКУРС НА «КРАЩИЙ ЗАХІД МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗА 2014 РІК»

До уваги студентів, викладачів, гостей сайту! З 15 січня адміністрацією мистецько-педагогічного факультету було оголошено конкурс на «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік». В конкурсі беруть участь заходи наукової, виховної