20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

Людина розвивається духовно й фізично тільки в праці. Без праці вона деградує. Будь-які спроби уникнути продуктивної праці зумовлюють негаразди для особистості та суспільства.

Адміністрація факультету мистецтв постійно сприяє трудовому вихованню студентів, адже це процес залучення вихованців до різноманітних педагогічно організованих видів суспільно корисної праці з метою передавання їм певного виробничого досвіду, розвитку в них творчого практичного мислення, працьовитості та свідомості.

Серед традиційних різновидів трудового виховання – є прибирання прилеглої території університету (подвір’я корпусу №4). Це трудомістка робота, яку з року в рік роблять студенти факультету мистецтв. Тож і цей навчальний рік не став виключенням.

Студенти щотижня прибирають опале листя та зламані вітром гілки, підтримуючи естетичний вигляд подвір’я. А також для здоров’я зелених насаджень та з санітарно-гігієнічною метою.

Залишити відповідь

Схожі новини

У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!У ЗВ’ЯЗКУ ІЗ ТИМЧАСОВИМ ПРИЗУПИНЕННЯМ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ОС «МАГІСТР» ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА 14 ЛЮТОГО!

Шановні студенти, викладачі! Відповідно до рішення засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.01.2020 року з метою упередження та недопущення розповсюдження захворюваності, поширення грипу та ГРВІ

СТОРІНКАМИ ІСТОРІЇ ТАНЦЮСТОРІНКАМИ ІСТОРІЇ ТАНЦЮ

Ми не втрачаємо себе в танці. У ньому ми себе знаходимо Габріелла Рот 16 грудня в приміщенні класу теорії танцю відбулась олімпіада з дисципліни «Історія хореографічного мистецтва», в якій взяли

ЛЕКЦІЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»ЛЕКЦІЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО»

20 квітня 2022 року в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «ПРОБЛЕМИ МУЗИЧНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ» проведено лекцію-презентацію для здобувачів спеціальності «025 Музичне мистецтво» ‒ «Особливості музичного виконавства на