20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

24 листопада свій День народження відзначає викладач кафедри інструментального виконавства та концертмейстер кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Розумович Олександр Михайлович.

Шановний імениннику! Щиро вітаємо Вас з нагоди цього свята. Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських стосунків, а мрії втілюються в життя та приносять бажану радість і задоволення. Щедрої долі, миру і злагоди! З Днем народження!

Адміністрація
та професорсько-викладацький колектив
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

СВЯТКУВАННЯ ХЕЛЛОВІНУ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІСВЯТКУВАННЯ ХЕЛЛОВІНУ НА МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

Хелловін ‒ одне з небагатьох свят, коли на вулиці міста виходять люди в незвичному вбранні і лякають один одного. Згідно із давніми віруваннями, в цей день відкривалася межа між світом

ОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУОСНОВНІ ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ 2014 РОКУ

Шановні абітурієнти! Вашій увазі пропонуються основні терміни проведення вступної кампанії в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини в 2014 році.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Президент України, підтримавши ініціативу громадських організацій, міністерства культури і мистецтв, Державного комітету у справах релігій, Державного комітету телебачення і радіомовлення, ухвалив встановити в країні День пам’яті жертв голодомору і політичних