20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЧОЛОВІЧЕ ВОКАЛЬНЕ ТРІО «ГОНТА» УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРЕЗЕНТАЦІЇ КНИГИ «СВІТЛИНИ ПАМ’ЯТІ»

ЧОЛОВІЧЕ ВОКАЛЬНЕ ТРІО «ГОНТА» УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРЕЗЕНТАЦІЇ КНИГИ «СВІТЛИНИ ПАМ’ЯТІ»

15 лютого 2019 року виповнилося 30 років з дня виведення радянських військ із Афганістану. І хоча військові події відбувалися далеко від рідної землі, а українські хлопці воювали у лавах радянської армії, але це теж історія нашого народу. Адже на ту війну за 1979-1989 роки з України було відправлено 160 375 осіб. Не повернулися додому 3360 воїнів, з яких 3280 – загинули.

Не так багато книг присвячено війні в Афганістані. Нещодавно фонд Націонадбної бібліотеки для дітей поповнився ще однією – «Світлини пам’яті».

Це вже третя книга, видана Уманською міськрайонною спілкою ветеранів Афганістану, один із авторів книги – Олег Володимирович Зайченко, голова Уманської міжрайонної спілки ветеранів Афганістану, учасник бойових дій, та герой книги; учасник бойових дій Коритник Володимир Дмитрович. Вони розповідали про свою афганську молодість, про те, як виникла ідея створити книги, присвячені війні в Афганістані, та землякам-уманцям, які брали у ній участь.

Чоловіче вокальне тріо «Гонта» УДПУ імені Павла Тичини у складі заслужених працівників культури України Петра Волошина, Василя Семенчука та Валентина Купчика взяли участь у презентації книги та виконали афганські, і народні, і присвячені вже сучасній війні пісні.

Розповіді учасників бойових дій та концертні пісенні твори викладачів нашого ЗВО уважно слухали майбутні захисники нашої країни – вихованці Київського ліцею ім. І. Богуна та ліцею-інтеранту №23 «Кадетський корпус».

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИПУСКНА  АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА  АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

14 грудня 2021 року відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен «Педагогіка, психологія та методика викладання образотворчого мистецтва» для здобувачів вищої освіти освітнього ступення «магістр» спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денної і заочної

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора та проголошення Незалежності нашої держави! 30 років тому український народ здобув суверенітет і став господарем рідної землі. Ця подія – результат багатовікової

КАФЕДРА ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітню програму: 014 Середня освіта. Образотворче мистецтво.