20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗІ СВЯТОМ ВАС, ЛЮБІ ЖІНКИ!

ЗІ СВЯТОМ ВАС, ЛЮБІ ЖІНКИ!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – Міжнародний жіночий день. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Без Вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.
Весь чоловічий колектив факультету мистецтв вітає Вас з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, а у родинах були лад, тепло і затишок.

Залишайтеся завжди такими ж неповторними, загадковими та чарівними.

З повагою, чоловічий колектив
факультету мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИЗНАЙОМИМСЯ БЛИЖЧЕ З ТАЛАНТАМИ

А чи задумувались ви колись, скільки прекрасного могли б зробити, зазирнувши в глиб своїх можливостей? Достатньо бажання та фантазії і руки створять багато прекрасних речей. Чи то маленька дрібничка, або

VIII МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «КВІТУЧА КРАЇНА»VIII МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО МИСТЕЦТВА «КВІТУЧА КРАЇНА»

22 жовтня в рамках творчого проекту «Тріумф-Фест» пройшов VIII Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального мистецтва «Квітуча країна». Оцінювало виступи конкурсантів високоповажне журі у складі: І. Каліновська (голова журі ‒ заступник директора з навчальної роботи

ПРОВЕДЕНО ІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»ПРОВЕДЕНО ІІ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

28–29 квітня 2021 року на базі кафедри інструментального виконавства факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини була проведена ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми інструментального виконавства в умовах сучасної мистецької освіти». У дистанційному