20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ У ХАРКОВІ ВІДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВІ ГОРИЗОНТИ»

У ХАРКОВІ ВІДБУЛАСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА ХОРЕОГРАФІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НОВІ ГОРИЗОНТИ»

Підвищення рівня професійної майстерності є ключовою та далекоглядною позицією колективу кафедри хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Викладачі кафедри регулярно беруть участь у наукових та методичних заходах, які організовуються як на базі нашого університету так і в інших закладах вищої освіти.

Нещодавно викладач кафедри хореографії та художньої культури Грошовик Ірина Сергіївна взяла участь в ІІ Всеукраїнській хореографічній конференції «Нові горизонти», яка з успіхом відбулася у місті Харкові. Основною метою заходу став обмін досвідом між керівниками хореографічних колективів та викладачами навчальних закладів.

Родзинкою конференції став ряд майстер-класів провідних хореографів України: Павленко Альони – лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів, члена Національної хореографічної спілки України, викладача вищої категорії Харківського вищого коледжу мистецтв відділення класичної хореографії при оперному театрі ім. Лисенка, художнього керівника сучасного танцю «Modern dance» при Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого. Тема майстер-класу: «Методика викладання, прийоми та техніка jazz-modern танцю».

Майстер-клас Дениса Паукштелло – багаторазового чемпіона України, призера чемпіонатів світу із сучасної хореографії, викладача Харківської державної академії культури кафедри сучасної та бальної хореографії, хореографа-постановника, директоар IDance Studio. Теми майстер-класу: «Техніка обертів. Партер» та «Контемпорарі».

Майстер-клас Наталії Цигановської – майстра спорту СРСР зі спортивної гімнастики, судді вищої категорії, завідувача кафедри фізичної культури і здоров’я хореографічного факультету Харківської державної академії культури, автора багато чисельних публікацій по методиці викладання гімнастики і акробатики в хореографії. Тема майстер-класу: «Динамічні та статичні акробатичні елементи в хореографії».

Майстер-клас Віталія Агафонова – викладача Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди, хореографа-постановника, члена журі міжнародних фестивалів та конкурсів, хореографа телевізійних проектів. Дискусія та практика на тему: «Хіп-хоп».

Після завершення конференції всі учасники отримали підтверджуючі сертифікати, а головне – здобули нові знання, які мріяли швидше використати у своїй професійній діяльності.

 

Залишити відповідь

Схожі новини

ПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У ВІДНІПЕРЕМОГА НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ У ВІДНІ

3 червня 2023 року у Відні відбувся Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «CHARMING VIENNA». В інструментальному жанрі Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляв народний аматорський інструментальний дует «Ренесанс» (художній керівник

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ЧЕРГОВІЙ СЕРІЇ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІВ THOMSON REUTERSЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ЧЕРГОВІЙ СЕРІЇ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІВ THOMSON REUTERS

Шавновні викладачі та студенти! Компанія Thomson Reuters рада запросити Вас взяти участь у черговій серії онлайн-семінарів, присвячених роботі з платформою Web of Science і іншими ресурсами для наукової діяльності, яка

КОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРАКОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРА

Карикатура – це дивовижний жанр, який створений для того, щоб сильним світу цього служити в ролі того самого середньовічного блазня, якому єдиному в королівській свиті було дозволено говорити Господарю правду.