20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

ЗАПРОШУЄМО ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ У V МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «ПРОБЛЕМИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА В УМОВАХ СУЧАСНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ»

Вельмишановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь
у V Міжнародному науково-практичному семінарі
«Проблеми інструментального виконавства в умовах

сучасної мистецької освіти»,
що проводиться 15 травня 2019 року
кафедрою інструментального виконавства факультету мистецтв
Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

 

Напрями роботи:

  1. Особливості підготовки інструменталістів в системі спеціалізованої мистецької освіти: вітчизняний та зарубіжний досвід.
  2. Становлення та розвиток інструментальних шкіл: історико-педагогічний аспект.
  3. Проблеми міждисциплінарної кореляції та змісту навчального забезпечення в контексті вітчизняної підготовки інструменталістів.
  4. Стратегії музичної освіти в українському та європейському вимірах.
  5. Перспективи підвищення ефективності музичної освіти дітей і молоді у загальноосвітніх і спеціалізованих навчальних закладах.

Адреса оргкомітету:
м. Умань, вул. Садова, 32-Б, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, факультет мистецтв, кафедра інструментального виконавства (навчальний корпус № 4, ауд. № 13).
Еmail: kafedra-iv@meta.ua

Довідки за телефонами:
Кафедра інструментального виконавства
Тел.: (04744) 3-24-69;
Бойко Ірина Михайлівна, секретар оргкомітету семінару
Тел.: +38(093)187-32-58

Інформаційний лист

Чекаємо на Вас!

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ ПЕРШОКУРСНИКИ ВІДВІДАЛИ ХУДОЖНЮ ЕКСПОЗИЦІЮ В ДЕРЖАВНОМУ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНОМУ ЗАПОВІДНИКУ «СТАРА УМАНЬ»СТУДЕНТИ ПЕРШОКУРСНИКИ ВІДВІДАЛИ ХУДОЖНЮ ЕКСПОЗИЦІЮ В ДЕРЖАВНОМУ ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНОМУ ЗАПОВІДНИКУ «СТАРА УМАНЬ»

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності 014.12 “Середня освіта. Образотворче мистецтво” на чолі з куратором, кандидатом педагогічних наук, доцентом Побірченко Оленою Михайлівною, відвідали державний історико-архітектурний заповідник «Стара Умань».

АВТЕНТИЧНІ ШЕВЧЕНКОВІ МІСЦЯ У ЕТЮДАХ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВАВТЕНТИЧНІ ШЕВЧЕНКОВІ МІСЦЯ У ЕТЮДАХ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Група студентів факультету мистецтв у складі: Косяченко Катерини, Попсуй Олени, Садового Назара та Саркарова Олеся, під керівництвом старшого викладача Короля Анатолія Миколайовича, брали активну участь у роботі Четвертого пленеру «Акварелі

ПІДСУМКИ VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАПІДСУМКИ VІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

В рамках відзначення Міжнародного Дня танцю на базі кафедри хореографії та художньої культури відбулась VІІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва. Відео номери учасників олімпіади оцінювало кваліфіковане журі до складу якого