20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» АННА МОРОЗ ЗДОБУЛА ТИТУЛ «МІС УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ – 2019»!

СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» АННА МОРОЗ ЗДОБУЛА ТИТУЛ «МІС УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ – 2019»!

25 квітня 2019 року відбулася довгоочікувана подія року – конкурс краси та грації «Міс УДПУ імені Павла Тичини – 2019».

Участь у конкурсі взяли 12 найяскравіших дівчат університету, які у запеклій боротьбі демонстрували свої здібності у вишуканих дефіле в діловому стилі, романтичному вечірньому образі, а також презентували свої таланти у творчих випробуваннях.

За результатами оцінок високоповажного журі, титул «Міс УДПУ імені Павла Тичини – 2019» отримала студентка ІІ курсу факультету мистецтв спеціальності «Хореографія» – Анна МОРОЗ!

Вітаємо Анну з феєричною перемогою! Бажаємо подальших перемог та творчих звершень!

 

Залишити відповідь

Схожі новини

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 16 травня 2015 року на базі кафедри хореографії та

СТУДЕНТИ ТА СТУДЕНТСЬКА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ ВІТАЮТЬ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!СТУДЕНТИ ТА СТУДЕНТСЬКА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ ВІТАЮТЬ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!

Студенти та студентська рада факультету мистецтв, щиро вітають всіх Вас із найбільшим національним святом українського народу – Днем Незалежності України! За 30 років незалежна Україна пройшла нелегкий шлях самоствердження та

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН–2024І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ МАН–2024

11 січня 2024 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук в Уманському ліцеї №3. На початку заходу в актовій залі зі словами привітання виступили доктор