20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» АННА МОРОЗ ЗДОБУЛА ТИТУЛ «МІС УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ – 2019»!

СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХОРЕОГРАФІЯ» АННА МОРОЗ ЗДОБУЛА ТИТУЛ «МІС УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ – 2019»!

25 квітня 2019 року відбулася довгоочікувана подія року – конкурс краси та грації «Міс УДПУ імені Павла Тичини – 2019».

Участь у конкурсі взяли 12 найяскравіших дівчат університету, які у запеклій боротьбі демонстрували свої здібності у вишуканих дефіле в діловому стилі, романтичному вечірньому образі, а також презентували свої таланти у творчих випробуваннях.

За результатами оцінок високоповажного журі, титул «Міс УДПУ імені Павла Тичини – 2019» отримала студентка ІІ курсу факультету мистецтв спеціальності «Хореографія» – Анна МОРОЗ!

Вітаємо Анну з феєричною перемогою! Бажаємо подальших перемог та творчих звершень!

 

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯВІДБУЛАСЯ VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

15-16 жовтня 2020 року на базі факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи» (онлайн-режимі на платформі ZOOM). Співорганізатори

СВЯТО, ЩО СПОВНЕНЕ КРАСИ І СОНЯЧНОГО ТЕПЛА…СВЯТО, ЩО СПОВНЕНЕ КРАСИ І СОНЯЧНОГО ТЕПЛА…

Березень – перший місяць весни. Навесні пробуджується усе прекрасне. І дзвінкі дощові краплинки, і перші квіти, зігріті теплими сонячними промінчиками. Місяць березень по-жіночому є особливим. Адже, все найсвітліше, що є

КАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА МУЗИКОЗНАВСТВА ТА ВОКАЛЬНО-ХОРОВОГО МИСТЕЦТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра музикознавства та вокально-хорового мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітню програму: 014 Середня освіта.