20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ОБРАЛИ ГОЛОВУ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ НА 2019-2020 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ОБРАЛИ ГОЛОВУ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ НА 2019-2020 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини та його структурних підрозділах діє студентське самоврядування, яке є невід’ємною частиною громадського самоврядування навчального закладу.

Студентське самоврядування забезпечує захист прав та інтересів студентів та їх участь в управлінні вищим навчальним закладом. Студентське самоврядування здійснюється студентами безпосередньо і через органи студентського самоврядування, які обираються шляхом прямого таємного голосування студентів.

Нещодавно на факультеті мистецтв відбулися вибори голови студентського самоврядування на 2019-2020 навчальний рік. І за результатами студентського волевиявлення перемогу здобув студент другого курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» ‒ Євгеній Устенний.

Адміністрація факультету, професорсько-викладацький та студентський колективи вітають Євгенія та бажають йому невичерпної енергії, принциповості, наполегливості, великих здобутків на цій посаді!

Залишити відповідь

Схожі новини

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

12 вересня 2023 року відбулась настановча конференція з питань виробничої (педагогічної) практики для здобувачів 261-м групи заочної форми навчання напряму підготовки 025 “Музичне мистецтво. Ця подія відбулася у форматі онлайн. 

МУЗИКОТЕРАПІЯ. СТВОРЕННЯ ТА ВИКОНАННЯ ПІСЕНЬ У ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ТРАВМАТИЧНИМ ДОСВІДОММУЗИКОТЕРАПІЯ. СТВОРЕННЯ ТА ВИКОНАННЯ ПІСЕНЬ У ТЕРАПІЇ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ТРАВМАТИЧНИМ ДОСВІДОМ

Відбулась друга лекція з шести запланованих он-лайн зустрічей з провідними фахівцями з Польщі з циклу «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів». Викладачі факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини