20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 8 липня, свій День народження святкує майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Діхтяренко Наталія Борисівна!

Шановна Наталіє Борисівно! У радісний і світлий День народження хочемо побажати Вам міцного здоров’я, натхнення, щирих почуттів та яскравих емоцій! Нехай кожен день змушує Вас посміхатись та радіти, кохати та літати у хмарах щастя, впевнено крокувати до своєї мети та неодмінно досягати успіху!

Колектив кафедри образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

Шановні викладачі, дорогі студенти! Прийміть найщиріші привітання з наступаючим Новим Роком! Озирнувшись назад, можна сказати, що 2013 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ФОТОКОНКУРС «ДІВЧИНА З ОБКЛАДИНКИ»!

Дорогі красуні! На факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошується фотоконкурс «Дівчина з обкладинки»! Кожна дівчина мріє відчути себе фотомоделлю, тож наш факультет надає вам таку можливість.