20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 8 липня, свій День народження святкує майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Діхтяренко Наталія Борисівна!

Шановна Наталіє Борисівно! У радісний і світлий День народження хочемо побажати Вам міцного здоров’я, натхнення, щирих почуттів та яскравих емоцій! Нехай кожен день змушує Вас посміхатись та радіти, кохати та літати у хмарах щастя, впевнено крокувати до своєї мети та неодмінно досягати успіху!

Колектив кафедри образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

РОБОТА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІРОБОТА ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ

На мистецько-педагогічному факультеті здійснюється підготовка фахівців за напрямами: «Музичне мистецтво», «Образотворче мистецтво» та «Хореографія» зі спеціалізаціями: соціальна педагогіка та художня культура. За останні роки розширився спектр пропонованих факультетом освітніх послуг:

ВІДБУЛАСЯ Х ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕѲ»²ДБУЛАСЯ Х ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА У КОНТЕКСТІ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ»

16 березня 2023 року на факультеті мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пройшла Х Всеукраїнська студентська наукова конференція «Мистецька освіта у контексті євроінтеграційних процесів». Модератор ‒ кандидат педагогічних наук,

ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ-2013ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ-2013

21 травня 2013 року в актовій залі нового корпусу відбувся традиційний конкурс аматорського мистецтва «Пісенний вернісаж». Студенти університету мали змогу проявити свої вокальні здібності та отримати високу оцінку від журі