20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДДІЛ У СПРАВАХ СІМ’Ї ТА МОЛОДІ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПРОШУЄ СТУДЕНТСЬКУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «АКАДЕМІЯ МОЛОДІЖНОГО ЛІДЕРА 2019-2020»

ВІДДІЛ У СПРАВАХ СІМ’Ї ТА МОЛОДІ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПРОШУЄ СТУДЕНТСЬКУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «АКАДЕМІЯ МОЛОДІЖНОГО ЛІДЕРА 2019-2020»

З метою залучення молоді до участі у суспільному житті міста, підвищення рівня обізнаності з питань діяльності влади, органів місцевого самоврядування, за сприяння міського голови Цебрія О.В., у жовтні 2019 року – травні 2020 року буде реалізовано міський молодіжний проект «Академія молодіжного лідера 2019-2020».

Відділ у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради запрошує студентську молодь взяти участь в даному Проекті. Анкети учасників можна подати до 30 вересня 2019 року в електронному та друкованому вигляді у відділ у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Посилання на електронну анкету

Завантажити анкету

Положення проекту

Залишити відповідь

Схожі новини

СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТАСВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТА

У листопаді, останньому місяці осені, традиційно студенти святкують Міжнародний день студента. Таке веселе молодіжне свято має зовсім не оптимістичну історію. Вона пов’язана з трагічними подіями 28 жовтня 1939 року у

ГАРЯЧА ПОРА ТВОРЧИХ ВИПРОБУВАНЬГАРЯЧА ПОРА ТВОРЧИХ ВИПРОБУВАНЬ

Абітурієнти, які подали заяви на вступ на спеціальності «Хореографія», «Музичне мистецтво» та «Образотворче мистецтво» денної форми навчання (ОКР «Бакалавр») мистецько-педагогічного факультету традиційно беруть участь у творчих конкурсах з обраного напряму

ВІДБУЛАСЬ IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»ВІДБУЛАСЬ IV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕСТЕТИЧНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ МИСТЕЦЬКИХ ДИСЦИПЛІН»

8 квітня 2021 р. на факультеті мистецтв розпочала роботу IV Міжнародна науково-практична конференція «Естетичні засади розвитку педагогічної майстерності викладачів мистецьких дисциплін». Співорганізаторами та учасниками конференції стали Інститут педагогічної освіти і освіти