20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

22 вересня свій День народження відзначає кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Пиж’янова Наталія Володимирівна.

Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, родинної злагоди та достатку, життєвого оптимізму та творчого натхнення. Бажаємо, щоб на Вашому життєвому шляху не зявлялись труднощі та негаразди. Нехай Ваша доля буде довгою та щасливою і Вас завжди оточує сімейний затишок та гармонія з навколишнім світом! Миру, добра та благополуччя!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ СТУДЕНТА!ВІТАЄМО З ДНЕМ СТУДЕНТА!

Шановні студенти! Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем студента! Ви активні, розумні, прогресивні, талановиті. Ваші здобутки та перемоги – вагомий внесок у розвиток рідної Альма-матер. Пишаємося вашими успіхами

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ІЗ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

Традиційно, на початку другого семестру відповідно до робочого навчального планом та графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) різних курсів (ОС «Бакалавр» – 3та 4

ТЕПЛО НАШИХ СЕРДЕЦЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!ТЕПЛО НАШИХ СЕРДЕЦЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

Дорогі друзі! Нашим мужнім захисникам необхідна наша моральна підтримка, віра в непереможність Воїнів Світла, що обов’язково здолають ворожу нечисть! В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, корпус №3 (вул.