20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІЗИТ ДО ВІННИЦЬКОГО КОЛЕДЖУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ ІМ. М. ЛЕОНТОВИЧА

ВІЗИТ ДО ВІННИЦЬКОГО КОЛЕДЖУ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ ІМ. М. ЛЕОНТОВИЧА

Нещодавно викладачі кафедри хореографії та художньої культури Подгорінова Анастасія Юріївна і Тандитна Ірина Сергіївна завітали до Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М. Леонтовича. Зі студентами-випускниками було проведено майстер-класи із танцювально-рухової терапії та сучасного танцю.

Розпочалася робота із майстер-класу викладача, аспіранта Подгорінової Анастасії Юріївни «Застосування танцювально-рухової терапії у фаховій підготовці майбутнього хореографа». Студенти спробували себе у незвичній формі роботи із тілом, виконуючи вправи «Знайомство. Повтори рух», «Танець семи центрів», «Дзеркало» і «Танцювальний діалог». У процесі роботи виникали позитивні емоції, народжувалися нові ідеї та створювалися спонтанні хореографічні композиції.

Викладач Тандитна Ірина Сергіївна продовжила роботу з учасниками під час майстер-класу «Застосування» техніки «floor work» у процесі вивчення сучасного танцю». Студенти працювали окремо над рухами та їх комбінаціями у партері, після чого поєднали вивчені елементи у цілісний фрагмент хореографічної композиції.

Після практичних занять випускників було ознайомлено із умовами вступу до ЗВО у 2020 році.

Щиро дякуємо викладачам та студентам Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М. Леонтовича за співпрацю та чекаємо нових зустрічей!

Залишити відповідь

Схожі новини

ТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМТАНЦЮВАЛЬНА РУХАНКА ВІД СТУДЕНТІВ ФМ

Традиційно, на початку жовтня, студенти та члени студентської ради факультету мистецтв проводять активний, спортивний тиждень. Жовтень цього року не став винятком. 4 жовтня 2023 року, на великій перерві, була організована

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Пічкур Микола Олександрович! З цієї нагоди бажаємо дорогому ювіляру міцного здоров’я, довгих років життя, зігрітих любов’ю і повагою рідних

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ

05 квітня 2023 року на кафедрі хореографії та художньої культури відбулося засідання робочої групи із забезпечення змісту та якості освіти з обговорення проєктів освітньо-професійних програм, а саме: Середня освіта (Хореографія)