20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З РІЗДВОМ ВІРЯН РИМО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ!

ВІТАЄМО З РІЗДВОМ ВІРЯН РИМО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ!

Щороку 25 грудня Римо-католицька церква відзначає День народження Ісуса Христа. Вітаємо з Різдвом вірян Римо-католицької церкви!

У цей світлий день бажаємо миру та спокою у кожному домі, любові та взаєморозуміння, достатку та благополуччя, душевної гармонії та рівноваги!

Нехай Різдвяна зірка запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Щастя, міцного здоров’я та здійснення найзаповітніших бажань!

Залишити відповідь

Схожі новини

МІЖНАРОДНА ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ ХУДОЖНИКІВ!МІЖНАРОДНА ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ ХУДОЖНИКІВ!

З 4 по 11 березня магістрант факультету мистецтв спеціальності «Образотворче мистецтво» Олесь Саркаров перебував із дружнім візитом у Німеччині, місті Ганноверш-Мюнден, куди поїхав на запрошення відомого художника-мультиплікатора Артура Клозе та

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «КУПИ ІГРАШКУ – ДОПОМОЖИ ЗСУ»БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «КУПИ ІГРАШКУ – ДОПОМОЖИ ЗСУ»

23 грудня 2022 року на факультеті  мистецтв відбулась благодійна акція «Купи іграшку – допоможи ЗСУ». Студенти та викладачі спеціальності: Образотворче мистецтво, власноруч створили ялинкові прикраси та розписали новорічні ялинкові іграшки.

ГЕРОЇ СЕРЕД НАСГЕРОЇ СЕРЕД НАС

Запрошуємо студентів та викладачів факультету відвідати виставку робіт уманських митців, присвячену світлій памʼяті героїв, які віддали своє життя за волю і Незалежність України в усі часи. А також тим воїнам,