20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС «КРАЩИЙ МОЛОДИЙ НАУКОВЕЦЬ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ»!

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС «КРАЩИЙ МОЛОДИЙ НАУКОВЕЦЬ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ»!

Шановні члени Ради молодих науковців факультету мистецтв! Повідомляємо вас про оголошення І етапу щорічного конкурсу «Кращий молодий науковець УДПУ імені Павла Тичини».

Головною метою конкурсу є виявлення талановитої молоді та підтримка наукових досліджень молодих науковців УДПУ.

Конкурс проводиться щорічно за результатами наукових здобутків претендентів на звання «Кращий молодий науковець УДПУ» у попередньому календарному році у двох номінаціях:

  1. «Кращий молодий учений» – для молодих науковців, що мають науковий ступінь;
  2. «Кращий молодий дослідник» – для молодих науковців без наукового ступеня.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету учасника за встановленою формою. До анкети мають бути додані ксерокопії усіх підтверджуючих документів (положення додається).

Науковці, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, повинні в термін із 10 по 20 березня 2020 року подати в деканат факультету мистецтв відповідні документи.

Під час першого етапу визначаються переможці, які отримали найбільшу рейтингову оцінку та рекомендуються для участі у другому етапі конкурсу.

Залишити відповідь

Схожі новини

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ДНЯ МІСТА!

7-8 жовтня 2023 року, вже вкотре жителі та гості Умані відзначають День міста! День міста – це свято тих, для кого Умань стала рідною домівкою, хто народився і виріс тут,

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановний Всеволоде Марковичу! Сердечно вітаємо Вас з Днем Народження! Ми знаємо Вас як неординарну, талановиту особистість, висококваліфікованого, вмілого співробітника, який по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом,

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ РЕГІОНАЛЬНОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ ХУДОЖНЬОЇ ТВОРЧОСТІ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

23 червня  на кафедрі образотворчого мистецтва УДПУ імені Павла Тичини  відбулося нагородження переможців Регіонального  інтернет-конкурсу художньої творчості «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!» –  юних художників, які отримали ГРАН-ПРІ та грошові винагороди. Дипломи