20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЯК СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЗІ СВОЄЮ ГРУПОЮ ОНЛАЙН

ЯК СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЗІ СВОЄЮ ГРУПОЮ ОНЛАЙН

Карантин продовжується і перебування вдома іноді заставляє сумувати. Так хочеться на навчання.

У кожної студентської групи у вайбері є своя спільнота для спілкування. І ми, студенти 3 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» щоб якось підтримати один одного та підняти настрій, вирішили провести день зі своєю групою віртуально. Нас, звичайно ж, підтримала і наш куратор – Семенова Олена Віталіївна.

Кожного ранку староста нашої групи починає день зі слів: «Зайдіть в Мудл». От і сьогодні день розпочався з Moodle, а вже потім сніданок. Не дивлячись на те, що ми художники, всі разом робили фізичні вправи, обов’язково займалися своїми домашніми справами, а далі – виконання практичних завдань із «Рисунка», «Живопису» та «Декоративно-прикладного мистецтва». Фотографуючи свої роботи, питали порад, підбадьорювали один одного, все відбувалося так, як на парах. Так добре, що ми маємо змогу спілкуватися, незважаючи на ситуацію, що склалася.

Здавалося день пройшов як і завжди, та коментарі в групі, підтримка товаришів, і фото, створили гарний настрій на цілий день.

Один коментар до “ЯК СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО» ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЗІ СВОЄЮ ГРУПОЮ ОНЛАЙН”

  1. Ви молодці, неймовірні! Дуже скучила за вами! Тримайтеся, бережіть себе і своїх рідних! Любимо вас! Все буде добре! Ми скоро зустрінемося!!!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

Минають дні, ідуть роки, Життя листки перегортає, А біль Афгану ‒ на віки В душі чомусь не замовкає. 15 лютого ‒ День виведення радянських військ з Афганістану. Двадцять п’ять років

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні викладачі та студенти! Сердечно вітаємо вас з величним християнським святом – Різдвом Христовим, яке сприймається кожним з нас як символ злагоди та любові до ближнього. Воно спонукає до взаєморозуміння