20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ КОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРА

КОРОНАВІРУС – КАРИКАТУРА

Карикатура – це дивовижний жанр, який створений для того, щоб сильним світу цього служити в ролі того самого середньовічного блазня, якому єдиному в королівській свиті було дозволено говорити Господарю правду.

Тільки езоповою мовою карикатури можна з гумором розповідати про речі і явища надзвичайно серйозні та драматичні. Нарешті, тільки за допомогою карикатури можна без формулювання «людям з нестійкою психікою, людям похилого віку та дітям це краще не дивитися» показувати страшні явища і події нашого багатого на біль і страх життя.

Так, студентська рада факультету мистецтв організувала art-марафон між студентами спеціальності «Образотворче мистецтво» – «Коронавірус – карикатура». Студенти спробували з іронією відобразити події, які відбуваються в нашій країні та світі. Тож пропонуємо вам переглянути те, що в них вийшло!

Залишити відповідь

Схожі новини

СТАНЬ ЧАСТИНОЮ ВЕЛИКОЇ ТА ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ!СТАНЬ ЧАСТИНОЮ ВЕЛИКОЇ ТА ДРУЖНЬОЇ РОДИНИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ!

Ти активний, енергійний, ініціативний та творчий? Тоді тобі до нас! Факультет мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання (ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр») за

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ”ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ”

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 25 червня 2016 року на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету

ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ СТУДЕНТСЬКОГО АНТИКОРУПЦІЙНОГО АГЕНТСТВАВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ СТУДЕНТСЬКОГО АНТИКОРУПЦІЙНОГО АГЕНТСТВА

Нещодавно в м. Ізмаїл відбувся Всеукраїнський студентський захід «Стратегічна сесія Студентського антикорупційного агентства», на якому студентські активісти з різних регіонів обговорювали перспективи боротьби з корупцією в системі вищої освіти та