20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ 30 КВІТНЯ ЄГОР СТАДНИЙ РОЗПОВІСТЬ ОНЛАЙН ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ЗВО ТА ВСТУПНУ КАМПАНІЮ 2020

30 КВІТНЯ ЄГОР СТАДНИЙ РОЗПОВІСТЬ ОНЛАЙН ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ЗВО ТА ВСТУПНУ КАМПАНІЮ 2020

30 квітня о 14:00 заступник Міністра освіти і науки Єгор Стадний у прямому ефірі на Facebook-сторінці МОН розповість про завершення навчального року та вступну кампанію в університети та коледжі цього року.

Зокрема, мова йтиме про дистанційне навчання, проведення сесій, захисти кваліфікаційних робіт, складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту та інші теми.

Єгор Стадний також відповість на найбільш поширені запитання, які можна надсилати за допомогою Google-форми за посиланням.

Запитання приймаються до 18:00 29 квітня.

Дата: 30 квітня 2020 року.

Початок: 14:00 (орієнтовна тривалість – до 1 години). 

Трансляція відбудеться на Facebook-сторінці МОН.

Джерело 

Залишити відповідь

Схожі новини

ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Нещодавно на кафедрі образотворчого мистецтва  відбулися комплексний кваліфікаційний екзамен «Педагогіка, психологія та методика викладання образотворчого мистецтва», та захист магістерських робіт студентів заочної форм навчання спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво).

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ТРАВНЕВИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICSЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ТРАВНЕВИХ ВЕБІНАРІВ ВІД CLARIVATE ANALYTICS

Шановні колеги, пропонуємо Вам долучитися до травневих вебінарів від Clarivate Analytics (Web of Science).  Серія. Web of Science. Контрольні запитання 12 травня 16:15 Тема: Web of Science – база, що

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

12 вересня 2023 року відбулась настановча конференція з питань виробничої (педагогічної) практики для здобувачів 261-м групи заочної форми навчання напряму підготовки 025 “Музичне мистецтво. Ця подія відбулася у форматі онлайн.