20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ «МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» НА КАРАНТИНІ

«МОЛОДІЖНИЙ КАМЕРНИЙ ХОР» НА КАРАНТИНІ

До пандемії, у грудні 2019 року, колектив зробив аудіозапис на репетиції, не здогадуючись, що вона стане останньою перед паузою на 9 місяців! З надією сподіваємось на відновлення репетиційної роботи і насиченої концертної діяльності «Молодіжного камерного хору» вже найближчими днями!

LEONARD COHEN «HALLELUJAH»!

Керівник колективу – Оксана Сухецька, висловлює щиру подяку завідувачу кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Василю Семенчуку – за звукозапис, Маргариті Очинській – за монтування відео; усім артистам хору – за надані якісні відео роботи попри усі складнощі!

Залишити відповідь

Схожі новини

З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВЗ ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Сьогодні вся Україна святкує 70-у річницю визволення України від фашистських загарбників. День визволення нашої Вітчизни від гітлерівського поневолення став вікопомною датою в її історії. Лихо, яке спіткало український народ, залишило

ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯТВОРЧА СПІВПРАЦЯ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Творча співпраця викладачів кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, студентів факультету мистецтв з учнями міських загальноосвітніх шкіл продовжується. На запрошення закладів освіти № 6 та міської гімназії старший викладач кафедри Надія

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

3 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Юрій Вікторович Коваленко! Шановний Юрію Вікторовичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо якомога скорішого повернення додому з Перемогою!!!