20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ! БАВАРСЬКА ОПЕРА ШУКАЄ АРТИСТІВ В БАЛЕТНУ ТРУПУ!

ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ! БАВАРСЬКА ОПЕРА ШУКАЄ АРТИСТІВ В БАЛЕТНУ ТРУПУ!

Баварська опера (Мюнхен, Німеччина) шукає артистів в балетну трупу. Основна вимога – досконала техніка. Жінки зростом від 165 сантиметрів, чоловіки від 180 сантиметрів. Для подання електронної заяви потрібно підготувати: резюме, фотографію в повний зріст, відео класичного танцю.

 

 

Онлайн реєстрація за посиланням: https://www.staatsoper.de/en/staatsballett/ballettaudition.html
Бажаємо успіхів!

Залишити відповідь

Схожі новини

ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 квітня – річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС. У цей день 35 років тому сталася найбільша в історії людства техногенна катастрофа. Чорнобильська трагедія віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

І знову перемога!!!І знову перемога!!!

Як вчить народна мудрість, талановитий той, хто вчиться. Студентська молодь нашого факультету неодноразово підтверджує це своїми перемогами на мистецьких фестивалях-конкурсах. Так, 13-14 травня 2017 року на базі УДПУ імені Павла

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ХОРЕОГРАФІЯ)

6 лютого 2023 року на кафедрі хореографії та художньої культури розпочали роботу курси підвищення кваліфікації за спеціальністю: 014 Середня освіта (Хореографія), за темою: “Освітні інструменти хореографічної діяльності в гімназіях та