20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

29 листопада  свій День народження  відзначає   викладач  кафедри музикознавства та  вокально – хорового мистецтва та кафедри інструментального виконавства  Тарасюк Леся Михайлівна.

Шановна імениннице! Прийміть найтепліші вітання з Днем народження! Щиро бажаємо  Вам міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та творчої наснаги . Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів. Божого Вам благословення на многії і благії літа!  

Залишити відповідь

Схожі новини

ЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇЕКСКУРСІЯ ДО КАРТИННОЇ ГАЛЕРЕЇ

Нещодавно відбулася екскурсія до Уманської картинної галереї на виставку, присвячену 25-річчю заснування мистецьких спеціальностей в УДПУ імені Павла Тичини. В екскурсії взяли участь студенти І курсу 15 групи напряму підготовки:

ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ ЗАВЕРШИЛАСЬ!ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ-ХУДОЖНИКІВ ЗАВЕРШИЛАСЬ!

Наприкінці першого літнього місяця відбулася підсумкова кваліфікаційна атестація студентів денного відділення факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Так, 15