20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

 

26 грудня свій День народження відзначає майстер виробничого навчання кафедри образотворчого мистецтва Лопушан Володимир Пилипович!

Шановний Володимире Пилиповичу! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Від усього серця зичимо доброго здоров’я, щастя і благополуччя в домі, наснаги в праці. Бажаємо з радістю та посмішкою зустрічати кожен день, обов’язково досягати всього, чого бажає Ваше серце. Нехай спокій і добробут завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекають затишок і турбота близьких!

Залишити відповідь

Схожі новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУМІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУ

Щороку, 20 вересня, відзначається Міжнародний день студентського спорту. Фізкультура і спорт – невід’ємна частина української культури та здоров’я нації. Фізичні вправи здавна були звичними в побуті українського народу.

МАЙСТЕР-КЛАС «ФОРМУВАННЯ СЦЕНІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У ВОКАЛЬНОМУ МИСТЕЦТВІ»МАЙСТЕР-КЛАС «ФОРМУВАННЯ СЦЕНІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У ВОКАЛЬНОМУ МИСТЕЦТВІ»

У своїй роботі «Книга пісень» китайський філософ Конфуцій зазначив, що людський голос – найбільш досконалий музичний інструмент, вказуючи на зв’язок характеру або настрою людини з типом голосу під час співу,

НЕХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ МИР!НЕХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ МИР!

Сьогодні в Україні та світі святкують Міжнародний День миру. З 2002 року День миру відзначається щорічно 21 вересня як день відмови від насильства і припинення вогню. Справжній сенс цього Дня полягає