20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ “СТУДЕНТСЬКА СІМ’Я – 2013”

СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ “СТУДЕНТСЬКА СІМ’Я – 2013”

19 грудня у м. Черкаси відбувся VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей, який було організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром та проведено на сцені Черкаського міського будинку культури ім. Івана Кулика.
У конкурсі взяли участь 4 закоханих пари з нашого університету, у тому числі і пара з нашого факультету Інна Попова (студентка 3 курсу спеціальності «Хореографія» та Богдан Шпак (студент 4 курсу спеціальності «Хореографія»).

Інна та Богдан вразили суддів та глядачів яскравим відеороликом у конкурсі візиток, що супроводжувався презентацією їх танцювальної пари.
Найвищі бали закохані отримали за конкурс талантів, на якому виконали динамічне і пристрасне «Танго над прірвою» (постановка кандидата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри хореографії та художньої культури, керівника народного аматорського ансамблю сучасного танцю «Візаві» Андрощук Людмили Михайлівни).

VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей

Зворушили усіх своїм оригінальним освідченням у коханні одне одному.

VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей

Довели суддям і глядачам, що вони дійсно дуже добре знають одне одного. А також проявили відкритість і професіоналізм у танцювальному імпровізаційному конкурсі.

VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей

Неймовірне кохання, підтримка одне одного та відданість танцю допомогла посісти їм почесне ІІІ місце у конкурсі та отримати цінний приз.

VI обласний фестиваль-конкурс студентських сімей 111

Диплом Шпак

Пара висловлює щиру подяку за допомогу та підтримку декану мистецько-педагогічного факультету Дудник Олені Володимирівні, завідувачу кафедри хореографії та художньої культури Андрощук Людмилі Михайлівні, заступнику декана з виховної роботи Криворотенко Анастасії Юріївні, викладачу кафедри музичного мистецтва Семенчуку Василю Васильовичу, відділу виховної роботи та відділу зв’язків з громадськістю нашого університету.
Щиро вітаємо закоханих та бажаємо Інні та Богдану безмежного щастя, вічного кохання та подальших успіхів у творчості та житті!

2 коментарі до “СТУДЕНТИ МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ “СТУДЕНТСЬКА СІМ’Я – 2013””

  1. Богдан та Інна, від щирого серця вітаю вас із перемогою! Бажаю вам побільше радісних моментів, оптимізму по житті, удачі та щирого, взаємного і вічного кохання! Ви молодці!!!

  2. Приєднуся до усіх привітань!!! Незважаючи на те, що часу на підготовку було обмаль, ви чудово впоралися! МОЛОДЦІ!!! Достойно представили наш факультет на обласному рівні, вразивши суддів і глядачів професіоналізмом, емоційністю та щирістю!!! Дякую вам і бажаю всього найкращого!!!:)))

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”ПРИЙМАЮТЬСЯ МАТЕРІАЛИ ДО ДРУКУ В СТУДЕНТСЬКОМУ ЗБІРНИКУ НАУКОВИХ ПРАЦЬ “МИСТЕЦТВОЗНАВЧІ СТУДІЇ”

Шановні викладачі та студенти! Редакційна колегія збірника наукових праць студентів мистецько-педагогічного факультету «Мистецвознавчі студії» (Випуск № 8) приймає до друку матеріали (статті та тези) наукових досліджень з питань теорії, методології,

ЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ УЧНІВСЬКУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В І РЕГІОНАЛЬНІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВАЗАПРОШУЄМО ТАЛАНОВИТУ УЧНІВСЬКУ МОЛОДЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В І РЕГІОНАЛЬНІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА

В рамках проведення Дня Відкритих Дверей, на базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 24 березня 2017 року проводиться І Регіональна учнівська

МАГІСТРИ-ВИПУСКНИКИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІМАГІСТРИ-ВИПУСКНИКИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ВИКОНАВСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

17 травня на кафедрі інструментального виконавства відбувся випускний екзамен «Виконання кваліфікаційної концертної програми з фаху» магістрів 66-м групи денної форми навчання. У складі державної екзаменаційної комісії були: заступник директора з