20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ Студентський клуб «Соціальний інтелект» ВІДБУЛОСЯ ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «СОЦІАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ». ДИСКУСІЯ «КОРИСТЬ ВІД «М’ЯКИХ НАВИЧОК» (SOFT SKILLS)

ВІДБУЛОСЯ ОНЛАЙН ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «СОЦІАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ». ДИСКУСІЯ «КОРИСТЬ ВІД «М’ЯКИХ НАВИЧОК» (SOFT SKILLS)

16 травня відбулося онлайн засідання клубу «Соціальний інтелект». Обговорювалося питання користі від «м’яких навичок» (soft skills). 

На захід були запрошені викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи кандидат педагогічних наук, доцент Балдинюк Олена Дмитрівна, кандидат педагогічних наук, доцент – Полєхіна Вікторія Миколаївна.

Декан факультету мистецтв – доцент Терешко Інна Григорівна звернула увагу присутніх, що професійне ствердження залежить від  «м’яких навичок», особливо у педагогічній чи проєктній діяльності фахівців мистецьких професій, розповіла про соціальні, особисті і фахові сфери вдосконалення soft skills. 

 Доцент Балдинюк О. Д. ознайомила студентів які компетенції входять до soft skills, зокрема, звернула увагу на розвиток лідерських якостей, уміння працювати в команді; формування організаторських здібностей, вдосконалення комунікативних вмінь, емоційного інтелекту, вправність працювати з інформацією тощо.

Доцент Полєхіна В. М.  запропонувала практично спробувати розв’язати соціально-психологічну проблему клієнта, аби на практиці переконатися, що набуття «м’яких навичок» – це потрібно і корисно.

Студенти озвучували різні варіанти відповідей щодо розв’язання ситуації, висловлювали думки щодо способів розвитку чи вдосконалення  таких навичок.

Дякуємо викладачам за змістовну і цікаву інформацію, а студентам за активну участь у заході!

Залишити відповідь

Схожі новини

СТАРТУВАВ V КОНКУРС ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗВО УКРАЇНИ В МЕЖАХ СОЦІАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «SCHOLARSHIP В УКРАЇНІ»СТАРТУВАВ V КОНКУРС ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗВО УКРАЇНИ В МЕЖАХ СОЦІАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «SCHOLARSHIP В УКРАЇНІ»

Шановні студенти! Інформуємо вас про початок V конкурсу для студентів ЗВО України в межах проєкту «Scholarship в Україні». Грантовий бюджет цього конкурсу складає 63 000 гривень і надається 3 окремих

МИСТЕЦТВО БЕЗ ОБМЕЖЕНЬМИСТЕЦТВО БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Наше місто з 13 по 24 серпня 2020 року приймає учасників Міжнародного художнього симпозіуму-пленеру осіб з інвалідністю «Мистецтво без обмежень», який реалізується за підтримки Українського культурного фонду. Як співорганізатор цього

КОНКУРС ПЛАКАТІВ «СТОП КУРУПЦІЇ»КОНКУРС ПЛАКАТІВ «СТОП КУРУПЦІЇ»

9.12.2019 р. за ініціативи студентського клубу «Соціальний інтелект» відбувся  конкурс плакатів на злободенну тему «Стоп корупції», присвячений Міжнародному дню боротьби з корупцією. Студенти спеціальності «Образотворче мистецтво» долучилися до висвітлення цієї