20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДБУЛИСЯ НАСТАНОВЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ

ВІДБУЛИСЯ НАСТАНОВЧІ КОНФЕРЕНЦІЇ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ХОРЕОГРАФІВ

29 січня 2021 року відбулися настановчі конференції з навчальної  та виробничої практики для здобувачів вищої освіти ІІІ та ІV курсів спеціальностей 014 Середня освіта (Хореографія) та 024 Хореографія на онлайн-платформі ZOOM.

Практикантам було повідомлено терміни проходження навчальної (31, 34-а група – з лютого по 26.02.2021 р.; 36 група – з 1 лютого по 12 лютого 2021 року) та виробничої практики (41, 44-а, 44-б, 46 – з 1 лютого по 12 березня 2021 року).

Під час настановчих конференцій керівники практик ознайомили здобувачів вищої освіти з основними положеннями робочих програм з навчальної та виробничої практик: метою та завданнями, організацією проведення та освітнім результатом практики, переліком та вимогами до звітної документації, критеріями оцінювання та ін.

Насамкінець, керівники побажали здобувачам студентам успішного проходження практик та підготовки якісної звітної документації!

Залишити відповідь

Схожі новини

МІСТЕР МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2014МІСТЕР МИСТЕЦЬКО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ-2014

Нещодавно на мистецько-педагогічному факультеті сталася довгоочікувана грандіозна подія – Містер мистецько-педагогічного факультету-2014! Конкурс оцінювало журі у складі: голова журі – кандидат історичних наук, доцент, декан мистецько-педагогічного факультету Дудник Олена Володимирівна;

ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ХОРЕОГРАФІЯ»ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ «ХОРЕОГРАФІЯ»

Обов’язковим елементом процесу підготовки майбутніх учителів у вищому педагогічному навчальному закладі є педагогічна практика. Основною метою такого виду роботи є закріплення набутих знань та умінь шляхом застосування їх на практиці

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

1 листопада  свій  День народження  святкує  концертмейстер  кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін  Біленький  Іван Станіславович. Вітаючи Вас з цим чудовим святом, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів, невичерпної  творчої