20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЩИРІ ВІТАННЯ ЮВІЛЯРУ

ЩИРІ ВІТАННЯ ЮВІЛЯРУ

Колектив мистецько-педагогічного факультету  щиро вітає з 70-річчям  кандидата педагогічних наук, доцента кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, Відмінника освіти України, Заслуженого працівника освіти України,  музиканта та  науковця Дмитра Івановича Балдинюка!

Шановний Дмитре Івановичу! Щиро вітаємо Вас з нагоди Вашого ювілею!  Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм та активну участь у розбудові нашого факультету та сучасної Української освіти.  Висловлюємо щиру подяку  за Вашу творчу, самовіддану багаторічну працю!  Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у Вашій відповідальній та благородній справі! Нехай доля шле Вам добро та  натхнення, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Бажаємо, щоб сімейне тепло та затишок надійно захищали Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому Вас чекало багато років, наповнених земними радощами!

Хай доля дарує Вам доброго віку,
Щоб втіхи і радості було без ліку,
Щоб спокій і мир панували в родині,
Щоб щастя всміхалось при кожній годині!
Нехай обминають Вас болі й тривоги,
Хай стелиться довга життєва дорога,
Хай легко працюється, гарно живеться,
Все вміється, множиться і удається!
Здоров’я міцного, щастя без краю,
Усього найкращого ми Вам бажаєм!

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУВІДБУЛОСЯ ПЛАНОВЕ ПНРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ УНІВЕРСИТЕТУ

Студентська молодь, як особлива соціально-вікова група, є дуже важливою частиною сучасного суспільства. Проте варто відзначити, що в даний час, в епоху споживання, молоді люди часто не усвідомлюють важливості трудової діяльності.

ВІДБУЛАСЯ IІI МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»ВІДБУЛАСЯ IІI МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

20-21 жовтня на базі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася IІI Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні аспекти мистецької освіти: здобутки, проблеми та перспективи». Участь у конференції взяли

ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»ПЕРЕМОГА ГІТАРИСТІВ НА МІЖНАРОДНОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «СХОДИНКИ ДО МАЙСТЕРНОСТІ»

10-11 грудня 2022 року відбувся ІХ Міжнародний двотуровий фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності». За рішенням журі найвищий ступінь нагороди Гран-прі отримали: Азарій Чадай-Фесик (І курс ОС «Магістр») та гітарний дует «Містерія» (у