20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014»

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ХОРЕОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014»

Емблема фестиваль

11 квітня 2014 р. кафедрою хореографії та художньої культури організовується Міський відкритий хореографічний фестиваль «КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2014», який проходитиме за адресою: м. Умань, вул. Садова, 28, актова зала нового корпусу  Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Початок огляду о 10 год., гала-концерт о 16:00.
Для участі в хореографічному фестивалі «Квітнева феєрія – 2014» запрошуються дитячі та юнацькі хореографічні колективи, організовані при державних дошкільних та загальноосвітніх закладах, установах додаткової освіти, муніципальних установах та інші дитячі та юнацькі хореографічні колективи м. Умані та району.
Наш проект – це можливість не тільки продемонструвати свої таланти, а й нагода познайомитись з новими друзями та цікаво провести час.

ПОЛОЖЕННЯ ФЕСТИВАЛЮ

Залишити відповідь

Схожі новини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ – ОКРАСА ФЕСТИВАЛЮ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ!ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ – ОКРАСА ФЕСТИВАЛЮ ПЕДАГОГІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ!

Нещодавно в університеті відбувся традиційний Фестиваль педагогічної творчості, феєричне дійство, де студенти можуть якнайкраще себе проявити, як майбутні педагоги. Цього року команди утворювалися по три факультети шляхом жеребкування. Факультет мистецтв

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ У СВЯТКУВАННІ ІВАНА КУПАЛА У «СОФІЇВЦІ»

7 липня в Україні традиційно відзначається східнослов’янське свято Івана Купала, що збігається із церковним днем Різдва Івана Предтечі. У ніч на Івана Купала, за повір’ями, відбувалося очищення за допомогою води

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

21 грудня  свій День народження  відзначає кандидат мистецтвознавства,  доцент   кафедри музикознавства та  вокально – хорового мистецтва   Щербіна Інна Василівна . Шановна імениннице! Щиро вітаємо Вас з Днем народження ! Від усього