20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ПРИВІТАННЯ З 8 БЕРЕЗНЯ

ПРИВІТАННЯ З 8 БЕРЕЗНЯ

Шановні колеги, прекрасні жінки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Жінка, як весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Світ стає добрішим, ніжним, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.
Нехай ваша душа до країв наповниться світлом і теплом перших сонячних променів, радістю від щирих побажань і сюрпризів, ніжністю від квітів і приємних подарунків!
Нехай у Ваших домівках панують мир, взаєморозуміння і злагода, у серцях – добро і любов, у справах – мудрість.
Нехай доля дарує Вам приємні несподіванки, радість натхнення і душевний комфорт!

З найкращими побажаннями
факультет мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ РІДНОЇ МОВИВІТАЄМО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ РІДНОЇ МОВИ

21 лютого весь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

ВІТАЄМО ВОЛОДАРІВ ГРАН-ПРІ ХІ МІЖНАРОДНОГО ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ ДИВОГРАЙ» 2024ВІТАЄМО ВОЛОДАРІВ ГРАН-ПРІ ХІ МІЖНАРОДНОГО ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ПЕРЕЯСЛАВСЬКИЙ ДИВОГРАЙ» 2024

Надзвичайно приємно, що молодь України доводить невичерпність любові нашого народу до музики як найбільшого його скарбу. 15-16 травня 2024 року в м. Переяслав відбувся ХІ Міжнародний полікультурний фестиваль-конкурс «Переяславський дивограй».

ВІДБУВСЯ VІІ ФЕСТИВАЛЬ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА ІМЕНІ ВАДИМА КОСТРИЦІ «НА КИЧЕРІ»ВІДБУВСЯ VІІ ФЕСТИВАЛЬ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА ІМЕНІ ВАДИМА КОСТРИЦІ «НА КИЧЕРІ»

16 квітня 2019 року в приміщенні Уманського міського Будинку культури імені Юрія Смолича відбувся VІІ фестиваль хореографічного мистецтва імені Вадима Костриці «На Кичері», засновником та ініціатором якого є КВНЗ «Уманський