20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ОНЛАЙН-ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ОНЛАЙН-ГРА «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

5 травня 2021 р. в рамках «Днів науки» на факультеті мистецтв відбулася інтелектуальна гра «ЩО? ДЕ? КОЛИ?».

До команди «Знавці» увійшли найактивніші студенти факультету: капітан – студент 31 групи Панський Владислав, члени команди – студентка 16 групи Чайка Марина, студентка 23 групи Умарова Вероніка, студентка 38 групи Вербецька Кароліна, студентка 31 групи Гилюк Єлизавета та студентка 53 групи Беліченко Аннаякі змагалися з командою «Телеглядачі» Ради молодих вчених університету. Модераторами гри стали: Голова студентської ради ФМ – Євген Устенний та Голова студентського наукового товариства ФМ – Ольга Ткаченко. Для прозорості вибору питань використовувався сайт https://www.random.org/, що генерував випадковий порядок питань.

З вітальним словом та словами підтримки до учасників звернулася проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор кафедри вищої математики та методики навчання математики Годованюк Тетяна Леонідівна, що стало для учасників ще більшим стимулом проявити себе.

Надзвичайно цікаво було спостерігати за перебігом гри, кожен з учасників активно демонстрував свою ерудицію, та логіку. Гру закінчено з результатом «4 – 2» на користь команди факультету мистецтв «Знавці».

За рішенням команди, найактивніший учасник гри – Біліченко Анна  візьме участь у ІІ турі змагань і посяде одне з місць в університетській команді!

Висловлюється подяка Голові Студентського наукового товариства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, студентці факультету фізики, математики та інформатики Юрченко Наталії за подану пропозицію щодо проведення даного формату гри, усім гостям та вболівальникам за підтримку, та учасникам за позитивні емоції.

Залишити відповідь

Схожі новини

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ

Факультет мистецтв – яскравий і неповторний. Адже тільки тут кожен студент з першого дня навчання поринає у чарівний світ мистецтва. За два місяці першокурсники мали змогу добре познайомитися, здружитися, стати

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

1 листопада  свій  День народження  відзначає  концертмейстер  кафедри музикознавства та вокально-хорового  мистецтва  Біленький  Іван Станіславович.   Шановний імениннику! Прийміть  щирі  та сердечні  вітання з нагоди цього свята! Бажаємо миру і світлої

НЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ ДО КИЄВАНЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ ДО КИЄВА

Виховний захід кафедри образотворчого мистецтва представлений на розгляд у конкурсі «Кращий захід мистецько-педагогічного факультету за 2014 рік» у номінації «Кращий виховний захід». Поїздки до різних міст України з метою відвідування