20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІДВІДАНО ОБЛАСНИЙ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ

ВІДВІДАНО ОБЛАСНИЙ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ

На запрошення міського голови Ірини Плетньової та депутата Черкаської обласної ради і організаторки конкурсу-фестивалю «На крилах таланту» Наталки Рудої 15 липня  викладачами факультету мистецтв УДПУ та інших навчальних закладів було відвідано Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань. Обдарованим вихованцям закладу надавалась методична допомога у підготовці до конкурсу-фестивалю у різних напрямках. Роботу проводили: Умрихіна Оксана Станіславівна, викладач кафедри інструментального виконавства, заступник завідувача кафедри з виховної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент; Побірченко Олена Михайлівна, викладач кафедри образотворчого мистецтва, кандидат педагогічних наук, доцент; Созінова Вікторія Богданівна, викладач-стажист кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва. Також успішно було проведено проофорієнтаційні заходи для учнів старших класів.

В закладі перебувають діти зі складними долями, з важкими життєвими ситуаціями. Але викладачі факультету, окрім методичної допомоги, завжди раді надати моральну підтримку всім без винятку.

Залишити відповідь

Схожі новини

20-ЛІТТЯ КАФЕДРИ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ20-ЛІТТЯ КАФЕДРИ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ

6 жовтня, напередодні професійного свята – Дня художника, кафедра образотворчого мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відзначила своє 20-річчя відкриттям виставки творчих робіт студентів і викладачів.

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС-ОГЛЯД НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС-ОГЛЯД НА КРАЩУ КІМНАТУ В ГУРТОЖИТКУ

Шановні студенти! З 6 по 16 листопада 2016 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проводиться конкурс на кращу кімнату в гуртожитку. При оцінюванні будуть враховуватися такі критерії:

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

29 січня 2021 року відбулася настановча конференція з виробничої практики для студентів 4 курсу денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) в режимі онлайн на платформі