20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 024 ХОРЕОГРАФІЯ Є ПРИЗЕРКОЮ ТУРНІРУ «BLACKPOOL DANCE FESTIVAL» В АНГЛІЇ

СТУДЕНТКА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 024 ХОРЕОГРАФІЯ Є ПРИЗЕРКОЮ ТУРНІРУ «BLACKPOOL DANCE FESTIVAL» В АНГЛІЇ

Вітаємо Мацулевич Єлизавету, студентку 1 курсу спеціальності 024 Хореографія, з призовим 1 місцем в категорії under 21 (Latina) щорічного турніру бальних танців «Blackpool Dance Festival» в Англії, який проходив з 24 серпня по 3 вересня 2021року. Цей турнір започаткований з 1920 року і за своїм значенням прирівнюється до Олімпійських ігор.

Мацулевич Єлизавета в категории under 21 (Latina) є чемпіонкою Світу та Єаропи, переможницею International Championships та Dutch open в місті Ассен (Голандія)

З найкращими побажаннями

факультет мистецтв

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015”ВІДБУВСЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “КВІТНЕВА ФЕЄРІЯ – 2015”

Мистецтво не має меж. Цю просту істину довів ІІ Всеукраїнський хореографічний фестиваль «Квітнева феєрія – 2015». Не по весняному похмуре й холодне 28 березня розквітло від дитячих посмішок, сміху, танців.

ПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИПРОВЕДЕННО ІНСТРУКТАЖ З ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ

1 вересня на кафедрі інструментального виконавства було організовано проведення інструктажу щодо дій здобувачів вищої освіти та працівників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в умовах надзвичайних ситуацій. Під час

ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)ЗАПРОШУЕМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА (ДИСТАНЦІЙНО/ON-LINE)

На базі кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 27 травня 2022 року відбудеться VІ Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва дистанційно на платформі