20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ВИБОРИ!

 15 вересня в умовах очного навчання відбулось зібрання всього студентського колективу факультету мистецтв. Студенти об’єднались для переобрання ГОЛОВИ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ та його заступника. Кандидата на посаду обирав весь студентський актив. На сторінці в соціальній мережі Instagram, було оголошено конкурс, де пропонувалось представити свою програму для забезпечення активного дозвілля всіх студентів. Свою кандидатуру висунув студент 2-го курсу, Алаєв Максим, та студентка 1-го курсу Діброва Владислава.

 Одноголосно вирішили затвердити кандидатуру Алаєва Максима, на посаду Голови студентської ради факультету мистецтв, Діброву Владиславу, на посаду заступника голови студентської ради та внести до бюлетенів для таємного голосування.

 Відповідно до Положення студентського самоврядування УДПУ, спеціально були виготовлені бюлетені, створена виборча комісія та проведена процедура ознайомлення виборців із кандидатами.

 Після виборів працювала лічильна комісія у складі Шевченко Влади, Третяк Софії та Коваль Катерини. Найактивніші студенти слідкували за правильністю проведення чесних виборів та в кінці рахували голоси, після чого результати внесли до протоколу виборів.

 Отже, студенти факультету підтримали своїх кандидатів.

У результаті таємного голосування за більшістю голосів студдеканом обрано– АЛАЄВА МАКСИМА.

Заступником голови студентської ради стала – ДІБРОВА ВЛАДИСЛАВА.

Вітаємо нового студдекана і його заступника! Бажаємо сил і наснаги в реалізації задумів, злагодженої команди та приємної співпраці!

Схожі новини

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ОТРИМАЛИ ПЕРЕМОГУ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «ЗОРЯНА СИМФОНІЯ» В ХАРКОВІСТУДЕНТИ КАФЕДРИ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ОТРИМАЛИ ПЕРЕМОГУ НА МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «ЗОРЯНА СИМФОНІЯ» В ХАРКОВІ

23-24 березня 2019 року в м. Харкові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Зоряна симфонія». Учасниками фестивалю-конкурсу, що представляли Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини стали студенти кафедри інструментального виконавства.

ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДКРИВАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВІДКРИВАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ ЗМІШАНИХ ЄДИНОБОРСТВ

6 жовтня в рамках турніру MMA Pro Ukraine, присвяченому до Дня міста Умань, у сквері Тараса Шевченка відбувся Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. В основі дійства були епічні поєдинки між

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

3 травня свій День народження відзначає старший викладач кафедри образотворчого мистецтва Коваленко Юрій Вікторович! Шановний Юрію Вікторовичу! Прийміть наші сердечні вітання та побажання міцного здоров’я, душевної гармонії, благополуччя, незмінної підтримки рідних