20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

19 вересня  свій  День народження  відзначає   кандидат педагогічних наук, доцент  кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва  Козій Ольга Михайлівна.

Шановна Ольга Михайлівна!

Прийміть  щирі вітання з нагоди цього свята та  побажання міцного здоров’я,  та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Життя хай квітне, мов вишневий сад,
І кожен день усміхнено радіє,
А доля подарує зорепад
Здоров’я, миру, успіхів,  надії!

З Днем  народження!

Залишити відповідь

Схожі новини

В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПІДГОТОВКА ДО НАЙБІЛЬШОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ АКЦІЇ РОКУ.»В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПІДГОТОВКА ДО НАЙБІЛЬШОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ АКЦІЇ РОКУ.»

В Україні офіційно стартувала підготовка до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» у 2021 році. У рамках акції реалізована кампанія «Побачив? Прибери!».

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає заступник декана факультету мистецтв з наукової роботи, художній керівник народного аматорського інструментального ансамблю «Акварелі», кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства Калабська Віра Степанівна! Шановна

НЕХАЙ КОЖНА МИТЬ БУДЕ ПРЕКРАСНОЮ, ЯСКРАВОЮ І СВІТЛОЮ!НЕХАЙ КОЖНА МИТЬ БУДЕ ПРЕКРАСНОЮ, ЯСКРАВОЮ І СВІТЛОЮ!

Сьогодні свій День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства, талановитий та творчий педагог Кремешна Тетяна Іванівна! Шановна імениннице! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем народження! Нехай