20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПІДГОТОВКА ДО НАЙБІЛЬШОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ АКЦІЇ РОКУ.»

В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПІДГОТОВКА ДО НАЙБІЛЬШОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ АКЦІЇ РОКУ.»

В Україні офіційно стартувала підготовка до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» у 2021 році. У рамках акції реалізована кампанія «Побачив? Прибери!».

Студенти факультету мистецтв теж не хочуть залишатись осторонь і разом долучаються до акції. Саме 18 вересня, студенти виходять і власним прикладом показують суспільству, на скільки важливо слідкувати за чистотою, тим самим допомагаючи самим собі.

 

На факультеті відбулось велике прибирання робочих аудиторій, гуртожитків та прилеглих територій, аби своїм прикладом мотивувати тисячі українців приєднуватися до події та разом ставати на шлях екологічних змін.

Студенти кажуть: «Прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Головне мати бажання!»

Долучитися до акції досить просто, іноді достатньо і невеликого кроку, що матиме великий вплив на стан довкілля. Слідкуймо за своїм споживанням та діями аби зробити нашу домівку (світ природи) кращою.

Залишити відповідь

Схожі новини

ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У І МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «GLOBAL-DANCE – 2016»ХОРЕОГРАФІЧНІ КОЛЕКТИВИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У І МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА «GLOBAL-DANCE – 2016»

3 жовтня 2016 року в рамках святкування 400-річчя міста Умань за підтримки Уманської міської ради відбувся І Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «Global-Dance – 2016», де взяли участь понад 40 танцювальних

ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВОПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНОСТІ ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО

28 травня відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» факультету мистецтв спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), з використанням платформи Google meet. На попередньому захисті студенти виступили з

ВІДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗДОБУВАЧІВ 261-М ГРУПИ ОС «МАГІСТл²ДБУВСЯ ВИПУСКНИЙ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗДОБУВАЧІВ 261-М ГРУПИ ОС «МАГІСТР»

04 грудня 2023 року на кафедрі музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв УДПУ імені Павла Тичини відбувся випускний атестаційний екзамен з фаху (для спеціалізації Сольний спів) здобувачів 64-м групи заочної форми навчання