20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

ВСЕУКРАЇНСЬКА УЧНІВСЬКО-СТУДЕНТСЬКА ОЛІМПІАДА З МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА

22 листопада в стінах нашого факультету на базі кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва проходила V дистанційна Всеукраїнська учнівсько-студентська олімпіада з музичного мистецтва. Участь в олімпіаді брали випускники Христинівської ДМШ та закладів фахової передвищої  освіти: Тульчинського фахового коледжу культури,  Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу, Одеського фахового коледжу мистецтв, Бродівського фахового педагогічного коледжу, Дніпровського фахового мистецько-художнього коледжу культури.

Серед членів жюрі були присутні: Терешко І. Г., декан факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент; Семенчук В. В., завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, доцент, заслужений працівник культури України; Гусак В.А., доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, кандидат педагогічних наук; Сухецька О. В., старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва; Волошин П. М., доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, заслужений працівник культури України, кандидат педагогічних наук; Созінова В. Б., викладач-стажист кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва.

Приємно було зазначити, що всі учасники олімпіади показали високий рівень підготовки, надзвичайну обдарованість та прагнення до перемоги.

Особливу відзнаку журі та перше місце здобула Середіна Анна Сергіївна, випускниця Одеського фахового коледжу мистецтв, клас викладача Кваснікової Тетяни В’ячеславівни.

Схожі новини

УВАГА! ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ УДПУ. ПРАВА ТА ОБОВʼЯЗКИ СТУДЕНТІВ.УВАГА! ПОСЕЛЕННЯ В ГУРТОЖИТКИ УДПУ. ПРАВА ТА ОБОВʼЯЗКИ СТУДЕНТІВ.

Надання житлового місця в гуртожитках. Розміщення Студентів у гуртожитках та виселення з них, умови проживання, права і обов’язки визначаються «Положенням про гуртожитки УДПУ» за погодженням з органами студентського самоврядування та

З ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!З ДНЕМ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!

Дорогі друзі! Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Перемоги! Цей день – день героїзму та доблесті, навіки увійшов в історію українського народу, як символ величі, незламності духу та мужності

НЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ ЗА НАТХНЕННЯМНЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ ЗА НАТХНЕННЯМ

1 жовтня студенти та викладачі спеціальності «Образотворче мистецтво» здійснили цікаву й змістовну подорож до Києва. Столиця зустріла гостей яскравим осіннім сонечком, щедро даруючи позитив і гарний настрій в очікуванні нових