20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ОЙ, РАДУЙСЯ, ЗЕМЛЕ!

Цього року природа тішить нас справжньою зимонькою з казковими пейзажами. Тривають зимові свята. Зустрітись однією великою дружньою родиною поталанило художнім колективам Паланської та Ладижинської ОТГ в ході проведення фестивалю-конкурсу колядок, щедрівок, вертепів «Ой, радуйся, земле!»

Свято відбулося 12 січня в концертному залі Родниківського будинку культури, куди прибуло більше 200 учасників.

Співорганізацію, проведення та участь в складі журі фестивалю-конкурсу здійснювали: завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Семенчук Василь Васильович та викладач-стажист кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Созінова Вікторія Богданівна.

Конкурс проводився у чотирьох вікових категоріях, у двох номінаціях: «Новорічно-різдвяна пісня» та «Новорічно-різдвяний обряд». Виступи проходили на високому виконавському рівні, приємно вразили молоді артисти.

Багатий скарб звичаїв нашого народу отримали ми у спадок. Духовний настрій і радість народження Спасителя світу закладено у наших колядках і щедрівках. Збережімо їх! Веселих свят!

Схожі новини

ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ «ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ, УКРАЇНО МОЯ!»ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ІНТЕРНЕТ-КОНКУРСУ «ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ, УКРАЇНО МОЯ!»

Підведено підсумки Всеукраїнського інтернет-конкурсу «Як тебе не любити, Україно моя!», який проходив на кафедрі образотворчого мистецтва. Конкурс проводився серед учнів закладів загальної середньої освіти, позашкільних навчальних закладів мистецького спрямування,  віком

ЗАПРОШЕННЯ ТА ІНФОЛИСТИ СТРАТЕГІЇ 2021ЗАПРОШЕННЯ ТА ІНФОЛИСТИ СТРАТЕГІЇ 2021

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні стратегії розвитку хореографічної освіти», яка відбудеться 23 квітня 2021 року на базі кафедри хореографії та художньої культури Уманського

МИ ВІДКРИТІ ДО СПІВПРАЦІМИ ВІДКРИТІ ДО СПІВПРАЦІ

Уманським міським центром позашкільної освіти «Територія творчості» спільно з волонтерською організацією «Уманський гуманітарний центр» та з Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини з 9 травня 2022р. розпочато психолого-педагогічну роботу