20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ЗУСТРІЧ З МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

ЗУСТРІЧ З МАЙБУТНІМИ АБІТУРІЄНТАМИ

14 червня 2022 року доцент кафедри інструментального виконавства УДПУ імені Павла Тичини Анатолій Коваленко відвідав Комунальний заклад Теплицької селищної ради «Теплицьку дитячу музичну школу». Дирекція закладу, педагоги та учні ознайомилися з перспективами навчання на факультеті мистецтв та можливостями працевлаштування для випускників університету. Для слухачів прозвучали музичні композиції, а після виконання всі бажаючі могли зіграти на гітарі та отримати відповіді на поставлені запитання.

Адміністрація факультету мистецтв висловлює подяку директору школи Бойко Наталії Миколаївні за організацію зустрічі та запрошує випускників школи на навчання до Уманського педагогічного університету імені Павла Тичини.

Схожі новини

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ ВСІХ ВЧИТЕЛІВ МАНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУСТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ ВСІХ ВЧИТЕЛІВ МАНЬКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Днями викладачі та студенти факультету мистецтв відвідали смт. Маньківка та привітали із професійним святом освітян Маньківщини, подарувавши їм святковий концерт.  У концерті брали участь майже всі творчі колективи факультету: ансамбль «Ренесанс»

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ВЕБ-САЙТ УДПУРЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ВЕБ-САЙТ УДПУ

На протязі поточного навчального року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини проходив конкурс на кращий веб-сайт певного структурного підрозділу університету. У структурі мистецько-педагогічного факультету діє два сайти – «факультетський»

ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»ВИПУСКНА АТЕСТАЦІЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО»

Напередодні новорічних свят пройшли випускні екзамени та захисти кваліфікаційних робіт студентів денної і заочної форми навчання спеціальності «Образотворче мистецтво» освітнього ступеня «магістр». Екзаменаційні комісії були затверджені наказом ректора у складі: