20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ДОРОГИЙ ПЕРШОКУРСНИКУ!

ДОРОГИЙ ПЕРШОКУРСНИКУ!

Вітаємо тебе в родині найкращого факультету  – ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ!

Тут ти знайдеш ВСЕ! Адже на нашому факультеті навчаються творчі, талановиті, креативні студенти.

Тут якісна матеріально-технічна база, просторі аудиторії та високопрофесійний професорсько-викладацький склад. Факультет мистецтв – це можливості, нові знайомства та серйозне навчання.  Це місце створення та розвитку вашої нової історії.  Разом з нами ти зможеш покорити не лише наукові вершини, а й втілити с життя “шалені” творчі проєкти.

Адміністрація факультету, викладачі та студенти, бажають вам успіхів,  натхнення та новому життєвому етапі. Нехай ваші студентські роки будуть наповнені яскравими барвами та незабутніми емоціями!

Ми впевнені, що тобі у нас неодмінно сподобається!

Ласкаво просимо до нашої творчої, мистецької родини!

Наш девіз: “Отримай якісну освіту і нас, і стань успішним для себе “.

Схожі новини

КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!КАФЕДРА ХОРЕОГРАФІЇ ТА ХУДОЖНЬОЇ КУЛЬТУРИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ 014 “СЕРЕДНЯ ОСВІТА. ХОРЕОГРАФІЯ” ТА 024 “ХОРЕОГРАФІЯ”!

Шановні абітурієнти! Кафедра хореографії та художньої культури Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує талановиту молодь на навчання за спеціальностями: 024 “Хореографія” та 014 “Середня освіта. Хореографія”! Освітньо-професійні програми

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА»ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР «ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА»

14 та 15 червня на базі мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини кафедрою хореографії та художньої культури (зав. кафедри доц. Андрощук Л.М.) разом із головою Уманського осередку,

ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У IV ЕТНОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «ЯРМАРОК МИСТЕЦТВ»ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У IV ЕТНОГРАФІЧНОМУ ФЕСТИВАЛІ «ЯРМАРОК МИСТЕЦТВ»

У четвер, 12 травня, на території державного історико-архітектурного заповідника «Стара Умань» пройшов IV етнографічний фестиваль «Ярмарок мистецтв» у рамках ювілейних заходів з нагоди відзначення 10-річчя Державного історико-архітектурного заповідника та 400-річчя