20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День Народження відзначає кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва Музика Ольга Яношівна.

Музика Ольга Янушівна

Шановна імениннице! Ми знаємо Вас як високопрофесійного, чуйного педагога, талановитого митця та обдаровану особистість відданого своїй справі. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах -мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних та надійних друзів, колег.

1

Хай день святковий, наче казка,
Промінням світла привітає,
Дарує гарний настрій, ласку
Та піснею життя лунає.
Нехай добробут, щастя й лад
У долі лагідно панують.
Нехай життя цвіте, мов сад,
Приємно друзі хай дивують.
І щирих побажань рясні суцвіття:
Добробуту, здоров’я, довголіття,
Любові рідних, їх уваги, згоди,
Краси душевної, нев’янучої вроди!
Хай втіляться в життя усі надії,
Здійсняться задуми і сповняться всі мрії.

З повагою, адміністрація факультету,
кафедра образотворчого мистецтва

Залишити відповідь

Схожі новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні свій День народження відзначає високопрофесійний концертмейстер із 25-річним стажем, обдарований та творчий музикант, викладач кафедри інструментального виконавства мистецько-педагогічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Патокова Оксана Іванівна.

НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ВИПУСК СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯНА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ ВІДБУВСЯ ВИПУСК СТУДЕНТІВ ДЕННОЇ ТА ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

4 липня на факультеті мистецтв в урочистій атмосфері відбувся випуск студентів, які здобули вищу освіту за освітніми рівнями «Бакалавр» та «Магістр». З вітальним словом до студентів-випускників звернулася проректор з гуманітарних

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В КОНКУРСІ «ЗИМОВА КАЗКА»!ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В КОНКУРСІ «ЗИМОВА КАЗКА»!

У грудні 2021 року у Тернополі відбувся VІІІ Всеукраїнський конкурс мистецтв «Зимова казка». Диплом ГРАН-ПРІ у номінації «Живопис» за роботу «Вальс квітів» (полотно, олія, 85х45 см) отримала здобувачка освітнього ступеня «бакалавр»