20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВІТАННЯ З ДНЕМ СТУДЕНТА!

ВІТАННЯ З ДНЕМ СТУДЕНТА!

Шановні студенти! Щиро вітаємо Вас, з Міжнародним днем студента! Це свято – молодості, творчості, нових відкриттів та пошуку себе!

Це свято особливе, адже кожен хто був, є, чи буде студентом, завжди, зі щемом в серці згадуватиме свої студентські роки, незабутні шумні вечори, нові знайомства та зустрічі.

В усі часи студентство було рушійною силою нових перетворень.

Тож вітаємо наших творчих та креативних студентів факультету мистецтв! Будьте впевнені в своїх силах, використовуйте кожну можливість дізнатись щось нове, і звичайно,  не втрачайте дух свободи!

У цей день, щиро бажаємо оптимістичних нот барвистого життя і бравих ідей, бадьорості тіла і чудового настрою,  тяги до знань і нових відкриттів, перспективного майбутнього і щасливого сьогодення.

Ми пишаємось вами!

Все буде Україна!

Схожі новини

Незабутня подорож студентів-хореографів до КиєваНезабутня подорож студентів-хореографів до Києва

     Минулого тижня викладачі та студенти-хореографи на чолі із деканом мистецько-педагогічного факультету Оленою Дудник і завідувачем кафедри хореографії та художньої культури Людмилою Андрощук здійснили незабутню поїздку до столиці України.

КАФЕДРА ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!КАФЕДРА ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ВИКОНАВСТВА ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Кафедра інструментального виконавства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини оголошує набір на 2019-2020 навчальний рік: за освітніми ступенями “Бакалавр” та “Магістр” на освітню програму: 025 Музичне мистецтво. Освітній процес

ЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» ІЗ ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВОЗУСТРІЧ ЗДОБУВАЧІВ ОС «МАГІСТР» ІЗ ГАРАНТОМ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО

10 листопада 2022 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми Музичне мистецтво Анатолія Коваленка, к.п.н., доцента кафедри інструментального виконавства зі здобувачами вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво магістерського рівня вищої освіти, які