20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ МАЙСТЕР-КЛАС «МИСТЕЦТВО ПОРТРЕТУ»

МАЙСТЕР-КЛАС «МИСТЕЦТВО ПОРТРЕТУ»

9 грудня на базі кафедри образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася довгоочікувана подія – майстер-клас «Мистецтво портрету», який проводив художник-графік, ілюстратор, психолог Василь ВЛАСЮК. Через проблеми зі світлом кілька раз його довелося переносити, і ось, нарешті, все склалося!

Учасниками події стали студенти факультету мистецтв різних курсів (починаючи з 1-го), викладачі, а також випускники, художники, і просто творчі особистості, яким ця тема цікава.

На початку майстер-класу художник доступно ознайомив з анатомічними особливостями будови голови людини, пропорціями і етапністю побудови малюнка. Усі присутні уважно слухали, спостерігали і працювали, натхненно повторюючи настанови митця.

Швидко пролетіли 2 години зустрічі, Василь Власюк устиг зробити  кілька малюнків, пояснюючи всі деталі створення портрету. Поради майстра були дуже цінні як для початківців, так і для досвідчених художників, адже мистецтво портрету – тема цікава і складна, освоїти її можна лише завдяки постійній праці над собою.

Дружнє спілкування у затишній атмосфері налаштовує на творчу хвилю, тому вирішили такі зустрічі проводити якомога частіше!

Щиро дякуємо нашому гостю Василю Власюку за такий чудовий майстер-клас, за поради і емоційний заряд! Налаштовані на наступну зустріч, яку плануємо провести найближчим часом! Тримаймося, все буде Україна!  

Схожі новини

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ МОВ ТА КУЛЬТУРСТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ МОВ ТА КУЛЬТУР

22 квітня 2016 року в Українському домі (м. Київ) відбулося Свято культур, в якому взяли участь представники 22 країн світу. Організаторами культурного дійства виступили Міністерство культури України, Міністерство науки і