20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО).

СЕМЕСТРОВИЙ ПЕРЕГЛЯД З ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН СПЕЦІАЛЬНОСТІ 014 СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО).

Напередодні Новорічних свят на кафедрі образотворчого мистецтва традиційно підводяться підсумки і оцінювання результатів роботи здобувачів ОС «бакалавр» та «магістр» спеціальності 014Середня освіта (Образотворче мистецтво).

У надзвичайно складних умовах відбувається нині навчальний процес. Багато викликів і проблем приходиться вирішувати, не все вдається. Але викладачі прикладають максимальних зусиль, щоб надати вчасну допомогу і підтримку кожному. Тому не зважаючи на все, перегляди з фахових дисциплін (рисунок, живопис, композиція, ДПМ) відбулися!

Викладачі кафедри мали змогу оцінити роботи здобувачів, які виконувалися протягом першого семестру, у різних техніках і різної тематики: академічні постановки, домашні завдання, ІНДЗ, зарисовки, етюди та власні творчі роботи.

Майбутні художники-педагоги продемонстрували досить непоганий рівень, що свідчить про їхню наполегливість і цілеспрямованість, адже, щоб досягнути високих результатів, треба багато і систематично працювати. А в нинішніх умовах це вимагає особливої відповідальності, емоційної віддачі.

Переважна більшість здобувачів отримали позитивні оцінки і завдання на зимові канікули!

Вітаємо усіх з прийдешніми святами, бажаємо скорішої Перемоги, натхнення і творчих здобутків! Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!

Схожі новини

ОБГОВОРЕННЯ ЯКОСТІ ОПП «ХОРЕОГРАФІЯ»ОБГОВОРЕННЯ ЯКОСТІ ОПП «ХОРЕОГРАФІЯ»

В рамках дискусійної платформи «Актуальні проблеми підготовки здобувачів мистецьких спеціальностей» відбулось засідання зі здобувачами спеціальності 024 Хореографія, щодо обговорення якості ОПП Хореографія. На обговоренні були присутні гарант освітньої програми, здобувачі

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР – ДОБРИЙ ВЕЧІР, ДОБРИМ ЛЮДЯМ НА ЗДОРОВ’Я!ЩЕДРИЙ ВЕЧІР – ДОБРИЙ ВЕЧІР, ДОБРИМ ЛЮДЯМ НА ЗДОРОВ’Я!

Шановні викладачі, студенти! Прийміть найтепліші побажання та привітання з наступаючим Старим Новим роком, з Маланкою, з Василем, з Щедрим вечором! Бажаємо Вам здоров’я міцного, настрою піднесеного, удачі постійної! Нехай збувається