20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Садова, 28

+380474432323 - деканат

+380474435308 - методист заочного відділу

English Ukrainian

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ

Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ НОВИНИ САЙТУ ВОРКШОП ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ В БАРСЕЛОНІ

ВОРКШОП ОКСАНИ СУХЕЦЬКОЇ В БАРСЕЛОНІ

14-16 січня 2023 року старший викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва УДПУ імені Павла Тичини – Оксана Валеріївна Сухецька – перебувала з творчим візитом у місті Барселона (Іспанія).

Компанія “Cmusics» спільно з Каталонською хоровою федерацією запросили керівника “Молодіжного камерного хору” та хору “Юність” (Оксану Сухецьку) долучитися до підготовки творчого проєкту “Stabat Mater” Йозефа Гайдна, у якості гостьового диригента.

Оксана Валеріївна провела дві відкритих репетиції з хором. А зокрема, здійснила підготовку наступних епізодів меси: “III-Quis Est Homo” та “X-Virgo Virginum Preaclara”.

Після успішної роботи, запрошені диригенти обмінювалися досвідом, обговорювали новітні підходи до роботи з хоровими колективами. Хористи щедро висловлювали свої позитивні враження від продуктивно проведених воркшопів.

Співпраця диригентів з різних країн має неабиякий позитивний вплив на сталий розвиток хорового мистецтва у світі. А цінність мистецтва, його роль у формуванні особистості, у глобальному контексті, – неможливо переоцінити.

Схожі новини

ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!ВІДБУЛАСЯ V ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА!

19 листопада 2021 року в рамках Всеукраїнського науково-практичного семінару «Ключові аспекти підготовки майбутніх керівників хореографічних колективів» на кафедрі хореографії та художньої культури відбулась V Всеукраїнська олімпіада з хореографічного мистецтва, учасниками

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні, 28 вересня, свій День народження відзначає викладач кафедри образотворчого мистецтва Семенова Олена Віталіївна. Шановна імениннице! Прийміть наші щирі та сердечні вітання з цієї нагоди! Зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя,

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВОНАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 025 МУЗИЧНЕ МИСТЕЦТВО

4 березня 2024 року в режимі відеоконференції відбулася настановча конференція з виробничої педагогічної практики здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» 44 групи денної форми навчання спеціальності 025 Музичне мистецтво. Відповідно до графіку освітнього